Beşiktaş'ta sözleşmesi feshedilen Valerien Ismael bugünkü antrenmana çıkmadı, alacağı tazminat belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta sözleşmesi feshedilen Valerien Ismael bugünkü antrenmana çıkmadı, alacağı tazminat belli oldu

SPOR Haberleri

Süper Lig’in 12. haftasında Ümraniyespor'la evinde karşılaşacak olan Beşiktaş'ı bu maça U19 Takım antrenörü Serdar Topraktepe hazırlıyor. Valerien Ismael'le yolları ayıran Siyah-Beyazlılar teknik direktörlüğe Şenol Güneş'i getirdi. Resmi açıklamalar bekleniyor.

Beşiktaş'ı hafta sonu oynanacak Ümraniyespor maçına Serdar Topraktepe hazırlıyor. Siyah-Beyazlılar'da görevine son verilen ancak henüz resmi açıklaması gelmeyen teknik direktör Valerien Ismael, bugünkü antrenmana çıkmadı.

Pazartesi akşam Hatayspor'a 2-1 mağlup olduktan sonra İstanbul'a dönen ve salı gününü izinli geçiren Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetimi Ismael ve avukatlarıyla görüşerek ayrılık kararını tebliğ etmişti.

Valerian Ismael, antrenmana gelerek oyuncularla ve tesis çalışanlarıyla vedalaştı. Öte yandan antrenmanı Başkan Ahmet Nur Çebi ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı da izledi.

Beşiktaş, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına, yarın saat 11.00’de yapacağı idmanla devam edecek.

https://twitter.com/Besiktas/status/1585309134823784449

VALERİEN ISMAEL KAÇ PARA TAZMİNAT ALACAK

Beşiktaş'la geçen sezon 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Fransız çalıştırıcının sözleşmesi sezon sonu bitecekti. Beşiktaş kulübü görevine son verdiği Valerien Ismael için 400 bin euro tazminatı 10 taksitte ödeyecek. 

Siyah beyazlılar Süper Lig’in 12. haftasında oynayacakları Ümraniyespor maçına U19 Takım antrenörü Serdar Topraktepe yönetiminde hazırlanıyor.

Beşiktaş, Valerien Ismael yönetimin çıktığı 19 maçta 8 galibiyet alırken, 8 kez berabere kaldı, 3 kez mağlup oldu.

DERBİ KAZANAMADAN GİTTİ

Valerien Ismael, Beşiktaş'ta görev yaptığı süre boyunca derbi maçlarda galibiyet sevinci yaşayamadı.

Derbilerde sadece Fenerbahçe'ye karşı saha kenarında yer alan Fransız çalıştırıcı, biri geçen sezon biri bu sezon olmak üzere oynanan 2 maçta da beraberlik yaşadı.

Ismael, 19 maçlık Beşiktaş kariyerinde Galatasaray'a karşı hiç görev yapmadı.

https://twitter.com/Besiktas/status/1585367093259960320

BÜYÜK MAÇ KARNESİ ZAYIF

Bu sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş, zirve yarışında direkt rakipleriyle oynadığı maçlarda 3 puan sevinci yaşayamadı.

11 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve son şampiyon Trabzonspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, bu maçlarda sadece 2 puan toplayabildi.

Ismael'in en çok eleştiri topladığı nokta ise Beşiktaş'ın, şampiyonluk yarışındaki rakipleriyle iç sahada oynamasına rağmen puan kaybetmesi oldu.

Medipol Başakşehir'e yenilerek bu sezonki ilk yenilgisini yaşayan siyah-beyazlı ekip, daha sonra Fenerbahçe ile 0-0, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı.

Trabzonspor karşılaşmasında alınan beraberlik, Ismael ile Beşiktaşlı taraftarların bağlarının koptuğu maç oldu.

Siyah-beyazlı taraftarlar, maçın ardından ilk kez istifa tezahüratlarını seslendirdi.

Beşiktaş'ta sözleşmesi feshedilen Valerien Ismael bugünkü antrenmana çıkmadı, alacağı tazminat belli oldu

Şenol Güneş UEFA Elit Teknik Direktörler Toplantısı’na dünyanın en iyi teknik direktörleriyle birlikte katılıyordu.

ŞENOL GÜNEŞ İMZAYA KALDI

Beşiktaş'ta üst üste 2 şampiyonluk yaşayan 70 yaşındaki Şenol Güneş, Çebi yönetiminin teklifine olumlu yaklaşıyordu. Yönetim kurulu toplantısından da Güneş ismi çıktı. Tecrübeli çalıştırıcı ile 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzalanacak.

2015-2019 yılları arasında Beşiktaş’ta 4 sezon görev yapan Şenol Güneş, 2 şampiyonluk yaşadı. Siyah beyazlı takım Güneş yönetiminde çıktığı 199 maçta 117 galibiyet, 36 mağlubiyet yaşarken, 46 kez berabere kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...