Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Akhisar'da Arslan dönemi resmen başladı

Akhisar'da Arslan dönemi resmen başladı
Fotoğraf Başlığı Akhisar'da Arslan dönemi resmen basladi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor'un yeni direktörü Cihat Arslan oldu.

Kaydet
a- | +A
Genç teknik adam, Yılmaz Atabarut Tesislerinde düzenlenen törende kendisini 2 yıllığına Ege temsilcisine bağlayan sözleşmeye imza attı.

Cihat Arslan yaptığı açıklamada, 25 yıl aradan sonra yeniden bu camiada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Akhisar Belediyespor takımı, benim karakterimle uyum sağlayan bir takım. Birlikte Süper Lig'de başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

Arslan, futbolcuların 30 Haziran'da tesislerde topbaşı yapmasını isteyeceğini aktararak, zaman kaybetmeden takımda iç transfere başlayacaklarını, 5 futbolcuyla yolları ayırmayı planladıklarını söyledi.

Daha önce kadro dışı bırakılan futbolcu Gekas'ın takıma geri dönebileceğini anlatan Arslan, Yunan futbolcunun takım için verimli olacağına inandığını kaydetti.

Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ise Cihat Arslan'a güvendiklerini vurgulayarak bu transferin camiaya hayırlı olmasını diledi.

Eryüksel, Bilal Kısa'nın transferine yönelik soru üzerine, "Futbolcunun resmi sözleşmesi sona erdi ancak aramızda özel sözleşme var. Bir milyon lirayı getirirse serbest kalır" ifadesini kullandı.

Bu arada Akhisar Belediyespor'da göreve başlayan teknik direktör Cihat Arslan'ın yardımcılıklarını Cem Kavçak, Recep Umut, Ülken Durak, Toprak Kırtoğlu ve Alper Avcı'nın yapacağı, kaleci antrenörlüğünü de Feyzi Lahiç'in getirileceği öğrenildi.
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.