Akyazı'da Visca resitali: 8 hafta sonra bomba gibi döndü

- Güncelleme:
Akyazı'da Visca resitali: 8 hafta sonra bomba gibi döndü

SPOR Haberleri

Yusuf ve Ndiaye’nin golleriyle skor 1-1 iken Visca 77’de oyuna girdi, 78’de topla ilk buluşmasında Hugo’ya asist yaptı, 81’de golünü atıp düğümü çözdü, Umut tabelayı belirledi. Trabzonspor, ligde iki maç aradan sonra kazandı…

Hafta içinde Abdullah Avcı’nın istifasıyla sarsılan Trabzonspor, sahasında oynadığı maçta Adana Demirspor’u 4-1 mağlup etti. Karşılaşmaya Avcı’nın yardımcılığını yapan Orhan Ak’ın yönetiminde çıkan bordo mavili takımın golleri Yusuf Yazıcı, Hugo ve Visca ve Umut’tan geldi: 4-1. Vincenzo Montella yönetiminde bu sezon Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Adana Demirspor ligde altı maç sonra mağlup oldu. 

BADOU NDIAYE EŞİTLEDİ

Maçta gol perdesi henüz sekizinci dakikada açıldı. Kaleci Ertaç ile karşı karşıya kalan Yusuf’un şutu savunmaya çarpıp filelerle buluştu: 1-0. Golden sonra Belhanda’nın takımını 10 kişi bırakmasının etkisiyle baskısını artıran ev sahibinde 26’da Abdülkadir Ömür’ün şutu direkten döndü. İlk yarının skorunu belirleyen gol 45+1’de ceza yayı üzerinde topla buluşan Ndiaye’den geldi: 1-1. 

VISCA SAHNE ALDI

İkinci yarıya Markovic ile başlayan Trabzonspor adına kırılma anı ise Visca’nın 77’de oyuna dâhil olmasıydı. 77’de giren Visca bir dakika sonra Hugo’ya asist yaparken, 81’de serbest vuruşta çaprazdan attığı muhteşem golle tabelayı 3-1’e getirdi. 90+4’te son sözü söyleyen isim ise bu sezon geçtiğimiz sezonki formundan uzak görünen Umut Bozok oldu: 4-1. Galatasaray ve Ümraniye yenilgilerinin ardından iki maç sonra kazanan Trabzonspor, puanını 41’e yükseltti, Adana Demirspor ise 42 puanda kaldı. 

LİGDE EN ÇOK KIRMIZI GÖREN OYUNCU

Adana Demirspor’un hırçın çocuğu Younes Belhanda, Trabzonspor karşılaşmasında kırmızı kartlarına bir yenisini daha ekledi. Hakemin faul verdiği pozisyonda Peres’in elindeki topu almak için hamle yapan oyuncu daha sonra rakibiyle itişti, yüzüne de tokat vurdu. VAR incelemesi sonrası Belhanda direkt kırmızı gördü. Altıncı defa kızaran Faslı oyuncu 2017-18 sezonundan bu yana Süper Lig’de en çok kırmızı kart gören futbolcu oldu. En az iki maç ceza alması beklenen Belhanda, Antalyaspor ve Galatasaray maçlarında oynayamayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...