Alanyaspor, Kayserispor mesaisini tamamladı!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Alanyaspor, Kayserispor mesaisini tamamladı!
Spor Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Kayserispor’u ağırlayacak olan Alanyaspor, hazırlıklarını teknik direktör Joao Pereira yönetiminde tamamladı. Cezalı Yusuf Özdemir, kritik karşılaşmada forma giyemeyecek.

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında evinde karşılaşacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Alanyaspor, Kayserispor mesaisini tamamladı! - 1. Resim

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Joao Pereira yönetimindeki antrenman ısınma çalışması ile başladı. Daha sonra pas çalışması yapan oyuncular idmanı taktik çalışması ile tamamladı.

Alanyaspor, Kayserispor mesaisini tamamladı! - 2. Resim

Öte yandan Trabzonspor maçında sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Yusuf Özdemir, Kayserispor maçında görev alamayacak.

Alanyaspor, Kayserispor mesaisini tamamladı! - 3. Resim

Alanyaspor, yarın saat 16.00’da Kayserispor ile karşılaşacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...