Ali Koç yeni sezon öncesi duyurdu! Arda Güler kalmayacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ali Koç yeni sezon öncesi duyurdu! Arda Güler kalmayacak

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, yeni teknik direktör İsmail Kartal için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunarak 5 yıldızlı logoyu tescil ettirdiklerini söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni sezonda 5 yıldızlı logoyu kullanacaklarını açıkladı.

Yeni teknik direktör İsmail Kartal için düzenlenen imza töreninde konuşan Koç, "5 yıldızlı formamızla sahada olacağız. Logomuzu böyle tescil ettirdik." dedi.

Ali Koç yeni sezon öncesi duyurdu! Arda Güler kalmayacak

ALİ KOÇ'TAN JORGE JESUS'A OLAY GÖNDERME

Geçen sezo görevde olan Jorge Jesus'a göndermelerde bulunan Ali Koç, "3'lü sistem çalışmıyor diye Vitor hocamız ile yollarımızı ayırmıştık. Yeni hoca arayışımızda 3'lü oynamayan hocamızı özellikle tercih ettik. 30 senelik hoca, hiç denemediği 3'lü sistemi ne hikmetse ülkemizde tercih etti." ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ'TAN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI: KALMAYACAK

Real Madrid ile anlaştığı iddia edilen Arda Güler hakkında konuşan Ali Koç, "Arda yeni sezonda Fenerbahçe'de kalmayacak" dedi.

Bu konu hakkında uzun cevap vermeyeceğini açıklayan Koç, "Arda Güler konusunda uzun cevap vermeyeceğim. Milyonlarca Fenerbahçe taraftarı, Arda'yı bağrına bastı. Şu an süreç sonuçlanmadı. Bittiği zaman detaylı bir şekilde her şeyi anlatacağım. Arda'nın bu kadar istenmesi, Türk futbolunun gururudur. İstenmek önemli ama yer ve zaman da önemli. Allah herkes için hayırlısını versin." ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...