Andreas Cornelius Türkiye'ye geri dönüyor! Danimarkalı golcü 1 yıl kiralanacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Andreas Cornelius Türkiye'ye geri dönüyor! Danimarkalı golcü 1 yıl kiralanacak

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Sezon başı şampiyonluk yaşadığı Trabzonspor'dan Kopenhag takımına transfer olan Andreas Cornelius'un yeniden Türkiye'ye döneceği iddia edildi. Danimarkalı golcü, geçen sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayarak, 2 kupa kazanmıştı.

Kopenhag takımından ayrılma kararı alan Andreas Cornelius'un yeniden Süper Lig'e döneceği konuşuluyor. Akşam'a göre; Nenad Bjelica ile gelecek sezon iddialı bir takım kurmak isteyen Trabzonspor'un eski oyuncusunu kiralamak için devreye gireceği öğrenildi.

Andreas Cornelius Türkiye'ye geri dönüyor! Danimarkalı golcü 1 yıl kiralanacak

CORNELIUS YENİDEN SÜPER LİG'E

Danimarka'da bu sezon 12 maça çıkarak sadece 2 gol atan Cornelius, hayal kırıklığı yaşatarak beklenen etkiyi gösteremedi. Yeniden eski kulübüne dönmeye sıcak bakan yıldız oyuncu için sezon sonunda resmi teklifin yapılması bekleniyor.

Trabzonspor'da Süper Lig ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşayan 30 yaşındaki yıldız, 49 resmi maçta 20 gol ve 6 asist katkısında bulundu. Öte yandan Trabzonspor'un gelecek sezon için Al-Fahya forması giyen eski oyuncusu Anthony Nwakaeme için de nabız yoklayacağı konuşuluyor. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...