Ankaragücü yıldız avına çıktı! Tolunay Kafkas Fenerbahçe'den istediği oyuncuyu açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ankaragücü yıldız avına çıktı! Tolunay Kafkas Fenerbahçe'den istediği oyuncuyu açıkladı

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig ekibi Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, transfer sürecine dair açıklamalarda bulundu. Fırsat transferi için gözünü İstanbul'a çevirdiklerini belirten Kafkas, Fenerbahçe'den Diego Rossi'yi işaret etti.

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Ankaragücü'nde gözler transfere çevrildi. Basına açık yapılan idman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Tolunay Kafkas, transfer sürecindeki yüksek maliyetlerden dolayı sitem etti.

Kadro yapılanmasından bahseden Kafkas, "Ben Beridze'yi beğeniyorum. Bu çalışma döneminde de kampın en iyilerinden bir tanesiydi. Çok iyi bir hazırlık maçı oynadı. Daha önce hazırlık maçlarında santrafor oynattık. Gelecek oyuncuların durumuna göre, kendisinin durumuna göre bir tercih yapacağız ama benim 'Beridze illa gitsin' diye bir tasarrufum yok." ifadelerini kullandı.

Ankaragücü yıldız avına çıktı! Tolunay Kafkas Fenerbahçe'den istediği oyuncuyu açıkladı

TOLUNAY KAFKAS: DİEGO ROSSI'Yİ İSTERİM

Türk oyuncu tercihlerini stoper ve orta sahadan yana kullancıklarını aktaran Tolunay Kafkas, "İstanbul takımlarından fırsat transferi olursa Diego Rossi'yi isterim Onun da transferi herhalde başka bir kulübe olacak. Oralardan çıkacak oyuncuların maaşları çok yüksek, çok büyük paralar kazanıyorlar. Bizim o maaş baremini karşılayacak durumumuz yok. Belki bir kısmını orası öderse bir kısmını biz ödersek anca o zaman olabilir. 2 kenar oyuncusu yabancı olacak. Şu anda çalışmalar var. Lige gelmelerini umuyorum." açıklamasında bulundu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...