Arjantinli süper yıldız Lionel Messi 2026 FIFA Dünya Kupası'na turist olarak gidecek!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arjantinli süper yıldız Lionel Messi 2026 FIFA Dünya Kupası'na turist olarak gidecek!

SPOR Haberleri

İnter Miami transferiyle kariyerinde yeni bir sayfa açan Lionel Messi, 2026 Dünya Kupası'na katılmama kararı aldı. 24 Haziran'da 36 yaşına basacak Arjantinli süper yıldız, 2026'da düzenlenecek turnuvaya oyuncu yerine seyirci olarak katılmayı istediğini de belirtti. Messi, 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin'i 1986'dan sonra ilk kez şampiyonluğa taşımıştı.

MLS takımlarından Inter Miami ile anlaşan Arjantinli yıldız Lionel Messi, FIFA Dünya Kupası'na bir daha katılmayı düşünmediğini açıkladı.

Çin medyasından Titan Sports'a konuşan 35 yaşındaki Messi, 2026'da ABD, Meksika ve Kanada'nın ortaklaşa ev sahipliği yapacağı Dünya Kupası'nda yer alıp almayacağının sorulması üzerine, "Katılmayı düşünmüyorum. Kazandığımız turnuva, forma giydiğim son Dünya Kupası oldu. Zamanla durumu yeniden değerlendirebilirim ama aldığım karar, sonraki Dünya Kupası'nda oynamayacağım yönünde." cevabını verdi.

SEYİRCİ OLARAK KATILACAK!

24 Haziran'da 36 yaşına basacak Messi, 2026'da düzenlenecek turnuvaya oyuncu yerine seyirci olarak katılmayı istediğini de belirtti.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda kaptanlığını üstlendiği Arjantin formasıyla turnuvanın en iyi oyuncusu seçilerek kupaya uzanan Messi, Avrupa kulüplerinden Barcelona formasıyla 778 maçta 672 gol ve 303 asist, PSG'de ise 75 karşılaşmada 32 gol ve 35 asiste imza atarak adını altın harflerle futbol tarihine yazdırmıştı. (AA)

JORDİ ALBA'DA INTER MIAMI YOLUNDA

11 sezonluk Barcelona kariyerinin ardından Katalan devinden ayrılan Jordi Alba, İnter Miami'de Lionel Messi'yle yeniden takım arkadaşı oluyor. 34 yaşındaki İspanyol sol bek için Suudi kulüpleri de devrede. Fabrizo Romano!ya göre oyuncu seçeneklerini değerlendirip önümüzdeki haftalarda karar verecek.

Arjantinli süper yıldız Lionel Messi 2026 FIFA Dünya Kupası'na turist olarak gidecek!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...