Lionel Messi İnter Miami transferi tamamlandı! Arjantinli yıldızdan Barcelona'ya transfer çalımı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Lionel  Messi İnter Miami transferi tamamlandı! Arjantinli yıldızdan Barcelona'ya transfer çalımı

SPOR Haberleri

PSG'den geçtiğimiz günlerde ayrılan ve Barcelona'ya geri döneceği konuşulan Lionel Messi'den sürpriz imza! Arjantinli süper yıldız ABD'nin Inter Miami takımına transfer oldu. Davide Beckham'ın sahiplerinden biri olduğu Inter Miami transferi kısa süre içinde resmen açıklayacak. Lionel Messi önümüzdeki sezon MLS'de forma giyecek.

Lionel Messi, önümüzdeki saatlerde Inter Miami ile anlaştığını açıkladı.

SON MAÇINDA ISLIKLANMIŞTI

2021 yazında Barcelona'dan gözyaşlarıyla ayrılıp PSG'ye imza atan Lionel Messi'nin Fransa kariyeri tatsız bitti. Clermont maçında son kez PSG forması giyen 35 yaşındaki Arjantinli süper yıldız oyundan çıkarken ıslıkandı.

Fransa  Ligue 1'de PSG ile sözleşmesini uzatmayan Lionel Messi'nin yeni sezonda Suudi Arabistan'a gideceği öne sürüldü. Barcelona ile de görüştüğü iddia edilen 35 yaşındaki yıldızın Al-Hilal ile görüştüğü ortaya çıktı. Ancak Arjantinli son tercihini ABD'den yana kullandı.

https://twitter.com/InterMiamiCF/status/1666525630454812686

Lionel  Messi İnter Miami transferi tamamlandı! Arjantinli yıldızdan Barcelona'ya transfer çalımı

Barcelona'ya belki teknik direktör olarak döner...

NEDEN MİAMİ'YE GİTTİ?

İspanyol basınına konuşan Lionel Messi, "Inter Miami'ye katılacağım. Barcelona'ya dönmeyi gerçekten çok istiyordum, böyle bir hayalim vardı. Ancak iki yıl önce yaşananlardan sonra, geleceğimi başkasının ellerine bırakmak ve aynı duruma düşmek istemedim. Kendimi ve ailemi düşünerek kararımı vermek istedim." ifadelerini kullandı.

La Liga'nın Barcelona'ya transferine yeşil ışık yaktığına dair haberler duyduğunu belirten Messi, "Yine de çok fazla şey eksikti. Oyuncu satmalarından ya da maaşları düşürmelerinden sorumlu olmak istemedim. Yorulmuştum." şeklinde görüş belirtti.

Kararında maddi endişelerin etkili olmadığını savunan Messi, "Mesele hiçbir zaman para olmadı. Öyle olsaydı Suudi Arabistan'a ya da başka bir yere giderdim." dedi.

Inter Miami takımı da sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımıyla Messi'nin transferini duyurdu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahsen16 Temmuz 2023 09:18

Messi BJK'ye geçsin

Sonraki Haber Yükleniyor...