Belhanda'dan skandal hareket! Trabzon'da saha karıştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Belhanda'dan skandal hareket! Trabzon'da saha karıştı

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Trabzonspor - Adana Demirspor maçında ortalık karıştı. Konuk ekibin Faslı yıldızı Belhanda, Bruno Peres'e attığı tokat gerekçesiyle kırmızı kart gördü. Hakem Abdulkadir Bitigen ilk olarak pozisyona satı kart gösterse de daha sonra VAR uyarısıyla kırmızı kart verdi.

Adana Demirspor forması giyen Younes Belhanda kırmızı kartlarına bir yenisini daha ekledi. Faslı yıldız Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Trabzonspor - Adana Demirspor maçında rakip kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Maçın 22.dakikasında Bruno Peres ile tartışan Belhanda, kendine hakim olamayıp, tokat attı. Yıldız oyuncuya sarı kart gösteren hakem hakem Abdulkadir Bitigen, VAR uyarısıyla kararını kırmızı kart olarak değiştirdi.

Belhanda'dan skandal hareket! Trabzon'da saha karıştı

BELHANDA 6 KIRMIZI KART GÖRDÜ

En az 2 maç ceza alacak olan Belhanda, Antalyaspor ve Galatasaray maçlarında forma giyemeyecek. 2017-2018 sezonunda Galatasaray'a transfer olarak Süper Lig'e gelen 33 yaşındaki oyuncu Türkiye kariyerinde 6 kırmızı kart gördü. Faslı oyuncunun Trabzonspor maçında da kırmızı kart görmesi sosyal medyada viral oldu. Daha önce Fenerbahçe - Galatasaray derbilerindeki gerginliği ile bilinen Belhanda, Jailson ile yaşadığı tokat olayı sonrası uzun süre gündem olmuştu.

Belhanda'dan skandal hareket! Trabzon'da saha karıştı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...