Beşiktaş 54 hafta sonra 4 gol yedi! Şenol Güneş: Utanç verici bir mağlubiyet

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Son Dakika Beşiktaş haberi... Adana Demirspor’a 4-2 mağlup olan Beşiktaş, ligde tam 54 hafta sonra 4 gol yedi. Adana'da 4-0 geriye düşen Siyah-Beyazlılar'da bu hezimet teknik direktör Şenol Güneş'i küplere bindirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, Kızgınım, 4 gollük bir mağlubiyet bizim adımıza utanç verici" dedi.

Süper Lig 3. hafta erteleme maçında deplasmanda Adana Demirspor’a 4-2 mağlup olan Beşiktaş, ligde tam 54 hafta sonra 4 gol yedi. Siyah-beyazlılar, 2021-2022 sezonunun 14. haftasında Giresunspor’a sahasında 4-0 kaybetmişti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-2 mağlup oldukları Adana Demirspor maçı sonrası utanç verici bir mağlubiyet yaşadıklarını söyledi.

"ÇOK KIZGINIM, MOTİVASYON YOKTU"

Maç sonu basın toplantısında konuşanGüneş, mağlubiyet nedeniyle kızgın olduğunu belirterek, “Kötü bir sonuç aldık. Böyle bir mağlubiyet bizim adımıza utanç verici. Rakibini direncini kıramadık. Aldığımız sonuç kötü bir sonuç. Kızgınım, 4 gollük bir mağlubiyet bizim adımıza utanç verici. Uzaktan yediğimiz iki gol olabilir ama ne olursa olsun etkili olabilirdik. Rakibin direnci arttı. Bunun çekinceleri vardı. Motivasyon yoktu. Rakibin kontralarına cevap veremedik. Bizim için kötü bir akşamdı" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ DEPLASMANDA "YUMUŞAK" KALIYOR

Bazı pozisyonlarda etkili olamadıklarını anlatan Güneş, “Maalesef deplasmanda iki maçtır yumuşak kaldık. Rakibin çıkışlarına cevap veremedik. Oyun disiplininden kopmalar vardı. Bireysel oynamalar çoğuldu. Buna rağmen netice değişebilirdi. Aynı hataları yaptık. Aynı pozisyonlarda golleri yedik" ifadelerini kullandı.

TARAFTARA HAK VERİYOR

Taraftarların ‘Yönetim istifa’ tezahüratlarıyla ilgili konuşan Güneş, “Yönetim ile ilgili bir sorunumuz yok. Taraftar kaybedince tepki gösterir. Ancak bütün sorumluluk şu anda benim üstümde. Yönetim transferleri yaptı ve bitirdi. Sahada sorumluluk bende. Bütün çalışanlarımız ve oyuncularımız yönetimden memnun” dedi.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1707092629064757313

Beşiktaş 54 hafta sonra 4 gol yedi! Şenol Güneş: Utanç verici bir mağlubiyet

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...