Beşiktaş Başkanı Çebi camiaya umut dağıttı: Bir yenilgi bizi bozmaz

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Beşiktaş Başkanı Çebi camiaya umut dağıttı: Bir yenilgi bizi bozmaz

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası taraftara umut dağıtan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Pandemi döneminde bu takımdan bir şey olmaz denildiğinde dört kupayı biz getirdik. Ne ben yenildik diye başkanlığı bırakırım, ne de Rahmi Koç sponsorluktan vazgeçer…” dedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Adana Demirspor karşısında alınan 4-2’lik mağlubiyet sonrası Beşiktaş’ta büyük hayal kırıklığı yaşanırken, başkan Ahmet Nur Çebi camiaya umut dağıttı. Adana deplasmanındaki yenilgiyi bir trafik kazası olarak gördüğünü belirten siyah beyazlıların patronu, “Takımımızın sezon sonunda hedefe ulaşacağından şüphem yok. Ben takıma ve ekibime güveniyorum. Hocama güveniyorum. Bunu bir kaza olarak görelim ve önümüze bakalım” dedi.

BİZ BİR AİLEYİZ

İstifanın gündemlerinde olmadığını dile getiren Çebi, “Çok tatsız bir maç yaşadık ama futbolun içerisinde bunlar var. 120 yıllık bir kulübüz, neler yaşandı. Her maçın sonunda, maçın skoruna göre alkış veya eleştiri bence doğru değil. Birlik ve beraberlik içinde olalım, sabır gösterelim. Ne ben, Beşiktaş yenildi diye başkanlıktan vazgeçerim; ne Rahmi Koç Bey, sponsorluktan vazgeçer. Biz, bir aileyiz. Zor günde beraber olmalıyız” diye konuştu.

SABIRLI OLALIM

Pandemi döneminde ‘bu takımdan bir şey olmaz’ dediklerinde dört kupa kazandıklarını söyleyen Ahmet Nur Çebi, “Günlük ve anlık sonuçlarla takımı, hocayı ve yönetimi yıpratmamak gerekiyor. Başarı için birlik içerisinde sabırlı olmak gerekiyor. Ben çok üzüldüm, camia çok üzüldü. Taraftar üzüldü, onlar üzüldüğü için ben daha da üzüldüm. Birlik ve beraberlik içinde olursak, sabır gösterirsek takımımızın istediğimiz gibi olacağından eminim” ifadelerini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ-SALİH UÇAN...

Maçın ardından Şenol Güneş’in, Salih Uçan’ı itmesi hakkında da konuşan başkan Çebi, “Maç bitmiş, kaybetmek acı bir şeydir. Sinirler gergin. Salih ile Şenol Hoca arasındaki bağ, baba-oğul ilişkisidir. O hareket, sizin düşündüğünüz kadar kötü değil. İkisi arasındaki ilişkiyi en iyi bilen benim. Bir anlık olayla, değerlendirme yapmamak lazım” dedi.

ŞENOL GÜNEŞ’İN BEKLENTİSİ

Omuzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle Kayserispor  maçında forma giyemeyen Gedson’un durumu belli oldu. İyileşmesine rağmen idman eksiği ve sakatlığının nüksetmemesi adına Adana deplasmanına götürülmeyen Portekizli yıldızın hafta sonunda oynanacak olan Konyaspor maçında sahada olması bekleniyor.

ABOUBAKAR TEPKİLİ

Adana Demirspor maçından sonra kahkaha atmasına çok tepki gösterilen Vincent Aboubakar gelen eleştirilere kızdı. Kamerunlu oyuncu, dünkü idmanda takım arkadaşlarıyla yaptığı konuşmada, “Nani ile konuşmamızın maçla bir ilgisi yoktu. Komik bir şey söyledi, güldüm. Her şey bundan ibaret” dedi. Siyah beyazlılar, Konyaspor maçı hazırlıklarına, bugün 18.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...