Beşiktaş efsanesi Carlos Antonio Zago Bolivya Milli Takımı'nın başına geçti

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Beşiktaş efsanesi Carlos Antonio Zago Bolivya Milli Takımı'nın başına geçti

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'ın 100. yılında Roma'dan transfer ettiği ve yaşanan şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olan Carlos Antonio Zago, Bolivya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü oldu.

 2002-2004 yılları arasında Beşiktaş’ta oynayan Antonio Carlos Zago, Bolivya Milli Takımı'nın başına geçti.

Son olarak ülkesinde Coritiba'yı çalıştıran 54 yaşındaki Zago, daha önce Bolivya Ligi'nde Bolivar'ın teknik direktörlüğünü yapmıştı.

BEŞİKTAŞ EFSANESİ ZAGO

Beşiktaş'ın 2002-03 sezonunda kazandığı 100. şampiyonluğunda kritik rol oynayan Brezilyalı stoper, Türkiye'de verdiği son röportajında şunları söylemişti:

"Beşiktaş uzun bir süre şampiyonluk kazanamamıştı. Kulübün tarihine adımızı yazdırdık. Çok güzel anlardı ve özel bir şampiyonluktu. O dönem teknik direktörümüz Lucescu beni tanıyordu ve oyun stilimi biliyordu. Öne çıkan bir stoperdim. Roma ile de sözleşmem bitiyordu. İstanbul ve Beşiktaş ile tanışınca transferim tamamlandı.

Sert oynayan ve oyun kurabilen bir oyuncuydum. Futbola orta saha olarak başladığım için bunun avantajları oldu. Atağın nasıl şekillenmesi gerektiğini, oyunu nasıl kuracağımı biliyordum. Günümüzde bu tarz oyuncu bulmak zor. Evet sert bir oyuncuydum ancak rakibin sizi geçmesine izin vermemelisiniz."

Beşiktaş efsanesi Carlos Antonio Zago Bolivya Milli Takımı'nın başına geçti

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...