Beşiktaş ile anılan Ozan Tufan yeni sezondaki adresi belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş ile anılan Ozan Tufan yeni sezondaki adresi belli oldu

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Hull City'in sahibi Acun Ilıcalı, Beşiktaş'a gideceği iddia edilen Ozan Tufan için son noktayı koydu. Ilıcalı, Şenol Güneş'in kadrosunda görmek istediği Ozan için kapıları kapattı.

Yeni sezon hazırlıklarını Türkiye'de sürdüren Hull City, Galatasaray ve Hatayspor başta olmak üzere birçok takımla hazırlık maçları yapacak.

Bugün TFF Riva Tesisleri'nde basınla buluşan Hull City'nin Türk sahibi Acun Ilıcalı, gazetecilerin transferle ilgili yönelttiği soruları cevapladı.

Yeniden Süper Lig'e dönerek Beşiktaş'a transfer olacağı Ozan Tufan hakkında konuşan Ilıcalı, milli oyuncunun takımda kalacağını söyledi.

Beşiktaş ile anılan Ozan Tufan yeni sezondaki adresi belli oldu

ACUN ILICALI: TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTEMİYOR

Ozan Tufan'ın Hull City'de kalacağını açıklayan Acun Ilıcalı, "Beşiktaş benim için çok değerli bir camia. Rahmetli babam da Beşiktaşlıydı. Beşiktaş’ın benim için değeri büyüktür. Ozan konusunda konuşmalar olması normal. Ozan çok değerli, Beşiktaş çok değerli. Normal şartlarda bu ikisinin buluşması olurdu ama biz olmasıydık. Normal şartlarda Ozan, Beşiktaş’a giderdi. Ama biz ona İngiltere’de çok güzel bir ortam sağladık. Taraftarlar ona şarkılar söylüyor, bu mutluluğu orada yaşayıp Premier Lig hayali de yaşadığı için bizimle birlikte Premier Lig hayalini zorluyor. Şu an Türkiye’ye dönmek istemiyor. Bu sene bizim için çok özel bir sene. Bize katkı sağlayacağını düşünüyor. Hocamızı da seviyor. Bizimle birlikte kalacak” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...