Beşiktaş Kulübü Gazze’de iki hastaneye düzenlenen katliam saldırısını kınadı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Beşiktaş Kulübü Gazze’de iki hastaneye düzenlenen katliam saldırısını kınadı

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'tan Gazze paylaşımı... "Din, dil, ırk ya da kim haklı-haksız şeklinde bakmadan masum sivillerle dolu olan hastanelerin bombalanması kabul edilemez, hiçbir gerekçe bu vahşeti aklayamaz."

Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesine düzenlenen saldırı nedeniyle yüzlerce insanın hayatını kaybetmesi Beşiktaş Kulübü'nü de derinden üzdü.

Siyah-Beyazlılar'dan yapılan paylaşımda "Savaşın en kısa sürede sona ermesini, bölgede barışın ve huzurun hüküm sürmesini temenni ediyoruz" denildi.

"HİÇBİR GEREKÇE BU VAHŞETİ AKLAYAMAZ"

"Gazze’de İki Hastaneye Düzenlenen Bombalı Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz

Gazze’de iki hastanenin bombalanması neticesinde yüzlerce sivilin hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsü içindeyiz. Din, dil, ırk ya da kim haklı-haksız şeklinde bakmadan masum sivillerle dolu olan hastanelerin bombalanması kabul edilemez, hiçbir gerekçe bu vahşeti aklayamaz. 

Tüm insanlığı bölgede yaşanan acıya son vermek için harekete geçmeye çağırıyoruz. Savaşın en kısa sürede sona ermesini, bölgede barışın ve huzurun hüküm sürmesini temenni ediyoruz. Saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...