Beşiktaş kupa maçına büyük önem veriyor: Sürprize yer yok

Düzenleyen:
Beşiktaş kupa maçına büyük önem veriyor: Sürprize yer yok

SPOR Haberleri

Başkan Ahmet Nur Çebi, Göztepe karşısında kaza yaşanmamasını istedi. Önder Karaveli de sahaya as kadrosunu sürecek.

Murad TAMER

Süper Lig'de şampiyonluk yarışının oldukça gerisinde kalan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin elendiği kupada finale kadar giderek geçen sezonki başarısını tekrarlamak istiyor. Bugün Göztepe ile oynanacak kritik mücadele öncesi hem yönetimde hem de teknik heyette seferberlik var. Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmayları takımla kampa girdi. Çebi dünkü idman öncesinde Teknik Direktör Önder Karaveli ile bir görüşme yaptı.

PRİM MOTİVASYONU

Alınacak kupa zaferinin bu sezonki kötü görüntüyü biraz olsun unutturacağını ifade eden Başkan Çebi, Önder Hoca'dan da takımın daha mücadeleci olmasını istedi. Oyuncularla da konuşan Çebi, kupanın kazanılması durumunda takıma ekstra prim ödeyeceğini söyleyince takımın motivasyonu tavan yaptı. Karaveli, son oynanan Antalyaspor maçında kulübede beklettiği Ghezzal, Josef ve Larin'i bugün ilk 11'de oynatacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...