Beşiktaş şölene hazır

Beşiktaş şölene hazır

SPOR Haberleri

Siyah beyazlılar lige verilen arada bol bol hücum çalıştı. Taraftar grubu Çarşı uzun bir aradan sonra tribüne dönüyor, biletlerin çoğu tükendi…

Murad Tamer

Beşiktaş bugün sahasında Antalyaspor’u farklı yenmek istiyor. Lige verilen arada Antalya’da kamp yapan siyah beyazlılar, son maçlarda yaşanan gol problemini çözmek için ağırlıklı olarak hücum çalıştı. Batshuayi’nin daha verimli olması için çeşitli sistemler denendi. Kenar beklerin de hücuma daha fazla katkı vermesiyle kapanan savunmaları açmanın yolları arandı. Teknik Direktör Önder Karaveli, bu akşam çalışmalarının karşılığını almak istiyor.

Tribünler dolacak

Kötü geçen sezonda yine de Süper Kupa’yı almayı başaran siyah beyazlılar, kalan haftalarda Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak ve maksimum galibiyet sayısına ulaşarak Avrupa kupaları için ligi en iyi yerde bitirmek amacında. Gedson transferinin etkisi ve Çarşı’nın lideri Alen Markaryan’ın dönecek olmasıyla bugün stadın tamamen dolması bekleniyor. Siyah beyazlı takım da bu sıcak atmosferde taraftarına hem galibiyet hem de bol gol izletmek amacında.  


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...