Elde var Bulut, transferi unut! Beşiktaş tarihinin en kötü transfer dönemini yaşıyor

- Güncelleme:
Elde var Bulut, transferi unut! Beşiktaş tarihinin en kötü transfer dönemini yaşıyor

Spor Haberleri

Siyah beyazlılar elini kime attıysa başkası kaptı. Geçtiğimiz 15 Temmuz’da beş transfer yapan Kartal, şu ana kadar sadece 2. Lig’den Emrecan Bulut’u kadrosuna katabildi

MURAD TAMER'İN HABERİ - Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş’ın kadrosuna önemli takviyeler yapması bekleniyordu. Siyah beyazlılar Almanya kampının ortasına gelmesine rağmen yabancı transferinde sınıfta kaldı. Üstelik almak istediği ve görüştüğü isimlerin hepsini rakiplerine kaptırdı. Beşiktaş’ın sadece bir haftada anlaştığı üç oyuncuyu Fenerbahçe ve Galatasaray transfer etti. İlk olarak stoper takviyesi için görüşülen Alexander Djiku’yla imza aşamasına gelinmişti ama Fenerbahçe transferi bitirdi.

SEN DE Mİ TADİC?

Siyah beyazlılar yerli golcü için de Halil Dervişoğlu’ndan yediği çalımın şokunu atlatamamışken, gecesinde bir hayal kırıklığı daha yaşadı. Siyah beyazlı taraftarların transferini dört gözle beklediği ve ‘Come to Beşiktaş’ kampanyası düzenlediği Dusan Tadic de elden kaçtı. Geçtiğimiz temmuz ayında Saiss, Gedson Fernandes, Cenk Tosun, Jackson Muleka ve Wout Weghorst’u kadrosuna katan Kartal, şu ana kadar sadece TFF 2. Lig temsilcisi Somaspor’dan Emrecan Bulut’u transfer edebildi.

SESSİZLİĞİN SEBEBİ BELLİ

Beşiktaş, hem mevcut takımın bütçesini oluşturmak hem de yeni transferler yapmak için genellikle bonservissiz oyuncuların peşinde koşarken, yıllık ücretlerde de yüksek meblağlara çıkmamaya çalışıyor. Bu da rakiplerine karşı elini zayıflatıyor. Fenerbahçe ve Galatasaray gerek bonservis gerekse yıllık ücret konusunda Beşiktaş’a göre çok yüksek rakamlar öneriyor.

ÇOK UĞRAŞTIM AMA OLMADI

Dusan Tadic’in Fenerbahçe ile anlaşmasının ardından Beşiktaş’ın eski oyuncusu Dusko Tosic bir açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tosic, “Beşiktaş’la sözleşme imzalaması için günlerce uğraştığım Dusan Tadic’in son kararı Beşiktaş’tan yana olmadı” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...