Beşiktaş'a Sivasspor'dan genç orta saha... Emirhan'ın yerine Kerem Atakan Kesgin alınıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Beşiktaş'a Sivasspor'dan genç orta saha... Emirhan'ın yerine Kerem Atakan Kesgin alınıyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'ta Emirhan İlkhan'ın beklenmedik ayrılığının ardından bu futbolcunun yerine yerli bir orta saha transfer edilecek. Adayların başında Sivasspor'un 21 yaşındaki orta sahası Kerem Atakan Kesgin yer alıyor.

Sivasspor'un genç futbolcusu Kerem Atakan Kesgin'e Beşiktaş kancası...

18 yaşındaki geleceğin yıldızı Emirhan İlkhan'ı kaybeden Siyah-Beyazlılar, orta sahaya yerli takviyesi yapmak zorunda kalmıştı. Son 2 sezondur Sivasspor forması giyen ve geçen sezon dikkat çekici bir performans sergileyen 21 yaşındaki orta sahası Kerem Atakan Kesgin listebaşı...

KUPA ZAFERİNDE PAYI BÜYÜK

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın geçen sezon Süper Lig'de 22 maçta forma verdiği genç futbolcu 2 gol, 1 asistlik skor katkısının yanında performansıyla da adından söz ettirmişti. Kerem, Yiğido'nun Ziraat Türkiye Kupası zaferinde ise 5 maçta 1 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Kerem Atakan Kesgin, Aytemiz Alanyaspor'la oynanan yarı final maçında 88'de oyuna girip 90+2'de final biletini getiren golü atmıştı.

Kırmızı-Beyazlı futbolcu takımının Trabzonspor ile oynadığı Süper Kupa maçında da 28 dakika sahada kalmıştı. 

Güncel piyasa değeri 1 milyon euro olan futbolcunun Sivasspor'la 1 sezon sözleşmesi bulunuyor.

.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...