Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Georges Kevin N'Koudou Adana Demirspor ile pazarlık masasında

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Georges Kevin N'Koudou Adana Demirspor ile pazarlık masasında

SPOR Haberleri

Adana Demirspor, tecrübeli futbolcu Gökhan Töre ile yolları ayırma kararı aldı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Gökhan Töre kamptan ayrıldı. Mavi Şimşekler'de ayrılması beklenen bir diğer isim İzlandalı orta saha Birkir Bjarnason... Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Georges Kevin N'Koudou ise Adana Demirspor ile pazarlık masasında.

Beşiktaş ara transferde Alexandru Maxim'i kadrosuna kattı. Siyah-Beyazlılar transferi resmen açıkladı. Gaziantep FK'nın Rumen yıldızı sezon sonuna kadar kiralık oynayacak. Kartal, devre arasında 5 isimle yolları ayırırken Amir Hadziahmetovic, Omar Colley, Onur Bulut ve Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katmıştı.

5 FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILDI

Beşiktaş geçen yaz İstanbulspor'dan 2 milyon euro bonservis ödeyerek transfer ettiği 21 yaşındaki stoper Emrecan Uzunhan'ı Antalyaspor'a kiraladı. Altyapıdan yetişen 21 yaşındaki orta saha Oğuzhan Akgün ise Sakaryaspor'a kiralandı. İki futbolcu da sezonu yeni kulüplerinde tamamlayacak. Siyah-Beyazlılar'da önceki gün de Josef, Atiba ve N'koudou ile yollar ayrılmıştı.

Georges Kevin N'Koudou'nun Adana Demirspor ile pazarlık masasında olduğu ortaya çıktı.

https://twitter.com/AdsKulubu/status/1626479410722271232

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Adana Demirspor, tecrübeli futbolcu Gökhan Töre ile yolları ayırma kararı aldı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Gökhan Töre kamptan ayrıldı. Mavi Şimşekler'de ayrılması beklenen bir diğer isim İzlandalı orta saha Birkir Bjarnason... 

Adana Demirspor ile görüşen Kevin N'Koudou'nun mavi-lacivertli ekiple anlaşmaya varması halinde gitmesine izin verilecek. Siyah-beyazlılar, bu sayede 600 bin euroluk maaş yükünden kurtulacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...