Beşiktaş'ın kanat transferinde yeni adayı Bernardeschi

- Güncelleme:
Beşiktaş'ın kanat transferinde yeni adayı Bernardeschi

SPOR Haberleri

Toronto FC’de bunalan Federico Bernardeschi için siyah beyazlılar devreye girdi. Yönetim, yıllık 4 milyon avroluk teklifi kabul eden yıldız oyuncunun kulübünü ikna etmeye çalışıyor

MURAD TAMER'İN HABERİ - Rachid Ghezzal’ın yeniden sakatlanması üzerine transferde strateji değiştiren Beşiktaş, gündemine yeni bir ismi aldı: Federico Bernardeschi... İtalya Millî Takımı’nın yıldızlarından Bernardeschi, hayal kırıklığı yaşadığı Toronto’dan ayrılmayı kafaya koydu. Kanada’yı çok sıkıcı bulan ve Avrupa’ya dönmek isteyen İtalyan millî futbolcu için Beşiktaş devreye girdi. Siyah beyazlı idareciler yapılan görüşmeler neticesinde yıllık 4 milyon avroluk teklifte bulundu. Bernardeschi bu rakamı kabul etse de kulübü Toronto FC sıkıntı çıkarıyor.

REBİC TAKTİĞİ

MLS ekibi, geçen sezon bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ve 2026 yılına kadar sözleşme yaptığı Bernardeschi için yüksek bonservis geliri bekliyor. Beşiktaş yönetimi ise Ante Rebic transferinde olduğu gibi ‘yıllık ücret’ten hedefe ulaşmaya çalışıyor. Görüşmelerde, Bernardeschi’nin takımda mutsuz olduğu, kalırsa ekstra maliyet haline geleceği vurgulandı. Siyah beyazlılar, İtalya Serie A devi Milan’dan Rebic’i alırken de aynı taktiği uygulamış ve Hırvat yıldızı bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlamıştı. 

GÖLGEDE KALDI

Bernardeschi kariyerinin en formda döneminde Juventus’a transfer olmuştu. İlk sezonda 5 gol, 6 asistlik performans sergilemişti. Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo’nun Juve’ye transferi ona yaramadı. Portekizli yıldızın gölgesinde rotasyon oyuncusu olarak kullanıldı ve skora katkısı azaldı. 

FEDERİCA BERNARDESCHİ

∂ Yaş: 29
∂ Boy: 1.83m
∂ Ayak: Sol 
∂ Mevki: Sağ, sol kanat
∂ Uyruk: İtalya
∂ Piyasa Değeri: 8 M€
∂ 2022-23 Performansı: 
23 Maç, 3 Gol 2 Asist 
∂ Kariyer Performansı: 
390 Maç, 81 Gol, 48 Asist
∂ En Yüksek Bonservis: 40 M€

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...