Beşiktaşlı Fabrice N'Sakala maç sırasında fenalaştı

Düzenleyen:
Beşiktaşlı Fabrice N'Sakala maç sırasında fenalaştı

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı Fabrice N'Sakala, Gaziantep FK maçının 70. dakikası sırasında fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaş- Gaziantep FK arasında Kalyon Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 71. dakikasında topsuz alanda fenalaşan N'Sakala, bir anda yere yığıldı. Beşiktaş yedek kulübesinden çıkan Necip Uysal, takım arkadaşına ilk müdahaleyi yapmak üzere sahaya koştu. Olay esnasında hemen sahaya inen sağlık göreblileri N'Sakala'ya müdehalede bulundu.

BEŞİKTAŞ'TAN N'SAKALA AÇIKLAMASI

Daha sonra Fabrice N'Sakala, saha içine giren ambulansla hastaneye götürüldü.

Bu arada Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, N'Sakala'nın tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Siyah-beyazlı kulübün açıklamasında, "Futbol Takımımızın Gaziantep ile oynadığı müsabakada yaşadığı rahatsızlık nedeniyle oyuna devam edemeyen Fabrice N'Sakala, bilinci açık bir şekilde tedbir amacıyla hastaneye sevk edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'de Gaziantep ile Beşiktaş arasında oynanan maçta rahatsızlanarak ambulansla hastaneye kaldırılan siyah-beyazlı futbolcu Fabrice N'Sakala için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, "Geçmiş olsun N'Sakala. İnşallah güzel haberlerini alacağız." ifadelerini kullandı.

3 BÜYÜKLERDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Türkiye Futbol Federasyonu ile Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüpleri de N'Sakala için "geçmiş olsun" mesajları yayımladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...