Beşiktaş'ta başkanlık yarışı kızışıyor: Kocadağ kızdırdı!

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta başkanlık yarışı kızışıyor: Kocadağ kızdırdı!

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Asbaşkan Emre Kocadağ’ın başkanlık çıkışı ve alınan kararlara muhalif olduğunu söylemesine içerleyen başkan Ahmet Nur Çebi, yeniden aday olmayı düşünüyor

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, olağanüstü seçimli kongre kararının verilmesinin ardından aday olup olmayacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Son gelen bilgiler Çebi’nin adaylığı tekrar düşündüğü yönünde. Ailesinin baskısı üzerine adaylıktan vazgeçen Çebi’nin yeniden seçime girmeyi düşünmesinde, Asbaşkan Emre Kocadağ’ın çıkışı yatıyor. Gaziantep maçı sonrasında Kocadağ’ın yaptığı açıklamaların ve sonrasında söylediklerinin Çebi’yi kızdırdığı öğrenildi.

TARKAN SER VAZGEÇTİ

Her adımı beraber atmış olmalarına rağmen, Kocadağ’ın alınan kararlara muhalif olduğu şeklinde görüş belirterek başkan adaylığına ışık yakmış olması Çebi’yi küplere bindirdi. Dün Adıyaman’daki okul açılışında da Çebi ve Kocadağ’ın yan yana gelmemeye çalışması, ikilinin arasındaki iplerin gergin olduğunu gösterdi. Öte yandan yapılan transferlerde özel uçağını kulübün hizmetine sunmasıyla bilinen Tarkan Ser de başkan olmayı düşündü. Ser, Başkan Çebi’yle yaptığı görüşmeden sonra bu kararından vazgeçti. 

CENK TOSUN: TARİHİ FARKI KAÇIRDIK

Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Cenk Tosun, 2017-18 sezonunda 3-0 yendikleri Galatasaray maçını unutamadığını söyledi. Beşiktaş Youtube kanalına konuşan Tosun, “Tarihî farkı kaçırdık. 7-0 veya 8-0 bitmesi gereken bir maçtı. Ayrıca en iyi oynadığım maçtı diyebilirim” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...