Beşiktaş'ta taht oyunları

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta taht oyunları

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Beşiktaş’ta seçim tarihinin 17 Aralık’tan, 3 Aralık’a alınmasının ardından seçim heyecanı arttı.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, yakın çevresine “Yüzde 99 aday olmam” dediği öğrenildi. Bunun üzerine Çebi’nin aday olmamasını bekleyen Emre Kocadağ atağa kalktı. Gaziantep FK maçı sonrası, “Beşiktaş camiasını ayağa kaldırmak için bana düşen neyse onu yapacağım” diyen tecrübeli yöneticinin seçim kozu ise yakın dostu Sergen Yalçın’ı teknik direktörlüğe yeniden getirmek olacak.

İKNA TURU BAŞLADI

Seçim kararı alınmadan önce de adaylık sinyali veren Hasan Arat ise şu anda taraftarın en çok destek verdiği isim. Ancak Arat’ın başkanlığını istemeyen camianın ağır ağabeyleri başka bir ismi hazırlıyor. Yıldırım Demirören, Serdar Bilgili, İsmail Ünal ve Metin Keçeli, daha önce iki defa aday olup kaybeden Serdal Adalı’yı ikna etmeye çalışıyor. Şu anda ABD’de bulunan Adalı’nın kısa süre içinde Türkiye’ye gelmesi ve yapacağı görüşmelerden sonra adaylık konusunda kararını açıklaması bekleniyor. 

GHEZZAL'I ERKEN DÖNÜŞTÜ

Geçen sezon yaşadığı sakatlıktan sonra ABD’de bıçak altına yatan Rachid Ghezzal eski formunu yakalayamıyor. Sakatlıktan kafasını kaldıramayan Ghezzal, geçen sezon ameliyat olduktan sonra tam sekiz defa sakatlandı. Yıldız oyuncunun ameliyat olduktan sonra dört ay dinlenmesi gerekirken 2,5 ayda sahalara dönmesi sakatlıkların tetikleyicisi oldu. Uzmanlara göre zaten Ghezzal 2,5-3 ay daha beklemiş olsaydı, tedavi süreci ameliyatsız da tamamlanacaktı. Gelinen son noktada Ghezzal’ın üç hafta daha sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. 

ASBAŞKAN ALİ BAYRAK

Beşiktaş Kulübü, Serhan Çetinsaya’nın istifası sebebiyle boşalan asbaşkanlık görevine Ali Bayrak’ın getirildiğini duyurdu. Kulüp yönetim kurulu yedek üyesi Bilgihan Cenk Sürmen’in de asil üye olduğunu açıkladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...