Beşiktaş'ta Teixeira hayal kırıklığı: Bir golü 1,7 milyon euro

Beşiktaş'ta Teixeira hayal kırıklığı: Bir golü 1,7 milyon euro

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın büyük umutlarla transfer ettiği Alex Teixeira, yıllık 3,4 milyon avro kazanıyor ama şu ana kadar çıktığı 12 maçta sadece 2 gol atabildi, asisti ise yok.

Ligde şampiyonluk yarışının uzağında kalan, Avrupa’da beş maçta da sahadan eli boş ayrılan Beşiktaş’ta birçok oyuncu bu sezonki performansıyla beklentilerin çok uzağında kaldı. Bu isimlerin başında gelen isim ise Alex Teixeira. Shakhtar Donetsk formasıyla Şampiyonlar Ligi’ndeki performansları unutulmadığı için siyah beyazlılarda büyük heyecana yol açan Brezilyalı yıldız hayal kırıklığı yaşatıyor.

SERVET ÖDENİYOR
İmza parası olarak 900 bin avro verilen ve bonuslarla birlikte toplamda Beşiktaş’ın bu sezon kasasından 3,4 milyon avro çıkaracağı Brezilyalı yıldız 12 maçta sadece iki gol atabildi. Asist yapma özelliğiyle de öne çıkan Teixeira bu hünerini ise hiç kullanamadı. Ajax yenilgisi sonrası teknik direktör Sergen Yalçın’ın “Çok farklı beklentiler içerisinde olduğumuz özel bir oyuncu ama katkı yapamıyor” dediği Teixeira’nın çıktığı maç sayısı ve yıllık kazandığı ücret dikkate alındığında şu ana kadar attığı her gol 1,7 milyon değerinde.

Beşiktaş'ta Teixeira hayal kırıklığı: Bir golü 1,7 milyon euro
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Ajax ile oynadığı son karşılaşmada sahadan 2-1 mağlup ayrıldı

YALÇIN SIFIR ÇEKTİ
Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın başında Avrupa kupalarında yedi maça çıkarken hepsinden hüsranla ayrıldı. Bu maçlar şöyle: PAOK: 1-3, Rio Ave 2-4 (Maç 1-1 bitti, penaltılarla Rio Ave kazandı), Borussia Dortmund 1-2, Ajax: 0-2, Sporting Lizbon 1-4, Ajax: 1-2, Sporting Lizbon: 0-4.

MAÇ CUMARTESİ
Beşiktaş’ın cumartesi günü Giresunspor ile oynayacağı maçın pazar gününe alınması için TFF’ye yaptığı başvuru reddedildi. Siyah beyazlılar, kendileri gibi Avrupa maçı oynayan F.Bahçe’nin lig maçı için bir gün daha fazla dinlenecek olmasını örnek göstermişti.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...