Beşiktaş'tan Sergio Ramos açıklaması! İspanyol stoperle ilgili tüm gerçekler açıklandı

Düzenleyen: / Kaynak: A Spor
- Güncelleme:
Beşiktaş'tan Sergio Ramos açıklaması! İspanyol stoperle ilgili tüm gerçekler açıklandı

SPOR Haberleri  / A Spor

Son dakika haberleri... Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer döneminde gündeme gelen ve Sevilla'ya imza atan Sergio Ramos hakkında açıklamalarda bulundu.

Yaz transfer döneminde Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Sergio Ramos gündemden düşmüyor.

Yaklaşık 18 sene sonra Sevilla'ya dönen 37 yaşındaki stoperin Beşiktaş ile anlaştığı ama transferin son anda gerçekleşmediği iddia edilmişti.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, yaşanan süreçle ilgili tüm detayları A Spor'da katıldığı canlı yayında açıkladı.

Beşiktaş'tan Sergio Ramos açıklaması! İspanyol stoperle ilgili tüm gerçekler açıklandı

https://x.com/aspor/status/1701283538958454957

AHMET NUR ÇEBİ: RAMOS GELDİ DE ALMADIK MI?

Serigo Ramos'un herkesin takımında görmek istediği biri olduğunu dile getiren Ahmet Nur Çebi, "Ramos bize geldi de almadık mı? Rakamları okudunuz. Bu rakam 14-15 milyon Euro. Vergileriyle 25 milyon Euro. 2 yılda 50 milyon Euro. Ramos iyi oynarsa, buradan gönderemezsiniz. Dolayısıyla 50 milyon Euro. Asbaşkanıma da söyledim. O süreç içerisinde kimse sponsor gelmedi. Serhan kardeşim de kovaladı ama olamadı. Konunun 6 milyon Euro gibi gösterilmesi doğru değil. Artı ben bunun 8 milyon Euro ve menajerlik ücretini karşılayacağını kabul ettim ama olmadı. Her kulüp birilerini kovalar olur, olmaz. Beşiktaş'ın geleceğini de düşünmek zorundayım. Bu transfer konusunda Serhan'ın hiçbir hatası yok. Benim vereceğim nihai kararlar vardır. Ben bu nihai kararı, Beşiktaş'ın geleceğini düşünerek verdim.'' ifadelerini kullandı.

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: A Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...