Borussia Dortmund Alman stoper Mats Hummels'le 2024 yılına kadar sözleşme uzattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Borussia Dortmund Alman stoper Mats Hummels'le 2024 yılına kadar sözleşme uzattı

SPOR Haberleri

Borussia Dortmund, kaptan Marco Reus'un ardından Mats Hummels'le de sözleşme uzattı. Bundesliga'da şampiyonluk maçına çıkmaya hazırlanan sarı-siyahlılar, Alman stoperin sözleşmesinin 2023-2024 sezonu sonuna kadar uzatıldığını açıkladı. Borussia Dortmund, son hafta evinde Mainz 05'i konuk edecek, Bayern Münih ise deplasmanda Köln ile karşılaşacak.

Borussia Dortmund, 34 yaşındaki Alman defans oyuncusu Mats Hummels ile yeni sözleşme imzalandı. Kulübün resmi internet hesabından yapılan açıklamada, Mats Hummels'in sözleşmesinin 2024 yılına kadar uzatıldığı ifade edildi.

Sarı-siyahlı formayla toplamda 467 maça çıkan Hummels, 34 gol ve 22 asistlik performans sergiledi. Bu sezon ise 37 müsabakada görev alan deneyimli futbolcu, 1 gol sevinci yaşadı.

ŞAMPİYONLUK MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ

Ligin bitimine bir hafta kala Borussia Dortmund, puanını 70'e yükseltip liderlik koltuğuna otururken, Bayern Münih 68 puanla ikinci sıraya geriledi. Borussia Dortmund, son hafta evinde Mainz 05'i konuk edecek, Bayern Münih ise deplasmanda Köln ile karşılaşacak.

Son hafta tüm maçlar, 27 Mayıs Cumartesi günü TSİ 18.30'da başlayacak.

Borussia Dortmund Alman stoper Mats Hummels'le 2024 yılına kadar sözleşme uzattı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...