"Buradan çıkınca çay içeceğim" diyen Trabzonspor taraftarı enkazdan kurtarıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Yıkıntıların arasından yaklaşık iki gün sonra sağ salim çıkarılan bir depremzede, kurtarma ekibiyle konuşurken Trabzonsporlu olduğunu söyledi. Sosyal medyada büyük ilgi gören kurtarma görüntülerini paylaşan Trabzonspor, enkaz altından çıkarılan taraftarına "Bugünler geçecek ve biz seninle Trabzon'da çay içeceğiz" paylaşımıyla cevap verdi.

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve Türkiye’yi derinden etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından enkaz altından kurtarılan vatandaşlar tüm ülkede gözyaşlarıyla karşılanıyor.

Yıkıntıların arasından yaklaşık iki gün sonra sağ salim çıkarılan bir depremzede, kurtarma ekibiyle konuşurken Trabzonsporlu olduğunu söyledi.

"ÇIKTIĞIM ZAMAN ÇAY İÇECEĞİM"

Yarı beline kadar enkaz altında bulunan vatandaş, kurtarma ekibinin "Çıktığın zaman ne yapacaksın?" sorusuna "Çay içeceğim" cevabı verdi.

Sosyal medyada büyük ilgi gören kurtarma görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Trabzonspor, enkaz altından çıkarılan taraftarına "Bugünler geçecek ve biz seninle Trabzon'da çay içeceğiz" paylaşımıyla ağlattı!

TRABZONSPOR TIRLARI DEPREM BÖLGESİNDE

Trabzonspor, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlara yönelik yardım çalışmaları devam ediyor.

AFAD’ın başlattığı yardım kampanyasına destek veren Trabzonspor tarafından dün Kahramanmaraş’taki depremzedeler için gönderilen iki tıra ilave olarak bugün de ihtiyaç malzemelerini taşıyan tır ve takım otobüsü Malatya’ya hareket etti.

İhtiyaç malzemelerinin yetkililere teslim edilmesinin ardından takım otobüsü valilik koordinasyonuyla bu bölgede sevkiyatların yapılması amacıyla kullanılmaya başlanacak.

"Buradan çıkınca çay içeceğim" diyen Trabzonspor taraftarı enkazdan kurtarıldı

"Buradan çıkınca çay içeceğim" diyen Trabzonspor taraftarı enkazdan kurtarıldı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...