Burak Elmas'tan rica: Görev süreleri dolsun

Burak Elmas'tan rica: Görev süreleri dolsun

SPOR Haberleri

Yeni yönetimin de aynı sorunları yaşayacağını belirten Elmas "Azınlığın sesiyle yıpranmalarını değil çoğunluğun desteğiyle hizmet etmelerini sağlayalım" dedi.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray’da yaklaşık iki hafta sonra gerçekleştirilecek seçimler öncesi dün Burak Elmas başkan olarak son defa Divan Kurulu’nda söz aldı. Duygusal bir veda konuşması yapan Elmas üyelerce ayakta alkışlanırken "Ayrılıklar da sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hâlâ sevgili. 9 ay önce teşekkür konuşması yaptığım bu salonda, bugün 38. başkan olarak son konuşmamı yapıyorum. Olan oldu, alınan kararın bizim tarafımızdan ileriye dönük tamiri zor bir yara açmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

TEHDİT ALTINDA...

Elmas yeni seçilecek başkan ve yönetim kuruluna destek verilmesi gerektiğinin altını çizip "Zor bir dönemden geçiyoruz. Değerlerimiz ve aile bütünlüğümüz uzun zamandır tehdit altında. İki aday taşın altına elini koydu. Ancak size garanti ediyorum, onlar da bizim yaşadığımızı yaşayacaklar. Kim başkan seçilirse seçilsin azınlıkların sesiyle onların yıpratılmasına değil, çoğunluğun sesiyle Galatasaray'a hizmet etmelerine izin verelim. Görev sürelerini tamamlamalarına izin verelim" diye konuştu.     

ADAYLARDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Galatasaray’ın dünkü divanında başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk yönetim kurullarını tanıttı. Öztürk "Kazanan Galatasaray olsun" derken Hamamcıoğlu bütün üyelerin sorumluluk alıp 30 Nisan’da sandığa gitmeye çağırdı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...