Burak Yılmaz'dan Tümer Metin'e cevap... "Beşiktaş onu alırsa Batshuayi'yi mumla arar" demişti

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Burak Yılmaz'dan Tümer Metin'e cevap... "Beşiktaş onu alırsa Batshuayi'yi mumla arar" demişti

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Veteran golcü Burak Yılmaz, Beşiktaş'a transfer olmayacağını açıkladı... 36 yaşındaki santrforun Beşiktaş'a geri dönmesini değerlendiren Tümer Metin, "Beşiktaş onu alırsa Batshuayi'yi mumla arar" demişti. Burak Yılmaz'ın bu yoruma cevabı oldukça tartışmalı...

Fransa kariyerine son veren Burak Yılmaz'ın ismi bir süredir Beşiktaş'la anılıyordu. 36 yaşındaki santrfor transfer söylentilerine net bir şekilde nokta koydu. Candaş Tolga Işık'ın TV100’deki "Az Önce Konuştum" programına konuk olan tecrübeli futbolcu önemli açıklamalar yaptı.

Burak Yılmaz'dan Tümer Metin'e cevap...

AHMET NUR ÇEBİ'YE KIRGIN

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Cenk Tosun bizim evladımız her zaman kapımız açık" demişti. Burak Yılmaz'a benzer sıcaklıkta bir mesaj göndermeyen Çebi'nin bu sözleri Burak Yılmaz'a soruldu.

"Başkan'ın açıklamalarını dinledim. Cenk inşallah Beşiktaş'a gider. Ben çok büyük fedakarlıklar yaptım ama bunları Beşiktaş beni geri istesin diye yapmadım. Benim Beşiktaş taraftarı olduğumu herkes biliyor. Sayın başkan hata yabilir. Beni kıracak sözler söyleyebilir ama kişiler geçicidir. Duygusal bakacak olursam kırıldım. Beşiktaş’a transfer olmayacağım. Bunu çok net söyleyeyim. Beşiktaş da beni istemiyor zaten. Bana karşı bir tasarrufları yok"

TÜMER METİN'E CEVAP

Yorumcu Tümer Metin'in "Beşiktaş Burak Yılmaz'ı alırsa Batshuayi'yi mumla arar" tweetini beğenen Burak Yılmaz, Belçikalı golcünün kendisinden daha iyi olduğu söyleyerek Tümer'e cevap verdi:

"Doğru söylemiş. Batshuayi benden daha iyi golcü. Beşiktaş bu sezon çok arkasında durdu, hayranlıkla izledi. Tümer abinin yorumuna saygı duyuyorum. Beşiktaş'a gelseydim yanılır mıydı bunu hep beraber görürdük."

HULL CITY TRANSFERİ YALAN

Burak Yılmaz'ın Hull City'ye transfer olacağı da iddia edilmişti. Acun Ilıcalı'yla transfer konuştuklarını açıklayan Burak, "Avrupa’dan teklifler alıyorum. Acun ağabey ile görüşmem oldu. Ancak orası çok sert bir lig. Senede 60 maç oynanan bir lig. Ben bunu kaldıramayacağımı söyledim. Acun abi de ‘Tamam bir tane daha santrfor alacağım dedi" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...