Chelsea'de sürpriz ayrılık! Amerikalı patronlar Thomas Tuchel'i kovdu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Chelsea'de sürpriz ayrılık! Amerikalı patronlar Thomas Tuchel'i kovdu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Chelsea Teknik Direktörü Thomas Tuchel'in görevine son verildi. Londra devinin Amerikalı yeni patronları Alman çalıştırıcıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Zagreb yenilgisi sonrası yolları ayırdı.

Premier League devi Chelsea, 2020-21 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazandıran teknik direktör Thomas Tuchel'i bu sezonki Dinamo Zagreb başlangıcı sonrası kovdu! Alman çalıştırıcı E Grubu'ndaki ilk maçında dün gece Hırvatistan deplasmanında 0-1 mağlup olmuştu.

AMERİKALI PATRON BÖYLE İSTEDİ

Chelsea'den yapılan resmi açıklama şöyle

"Chelsea FC' adına Thomas'a ve ekibine kulüpte geçirdikleri süre boyunca gösterdikleri tüm çabalar için şükranlarımızı sunuyoruz. Thomas, burada geçirdiği süre içinde Şampiyonlar Ligi, Süper Kupa ve Kulüpler Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra Chelsea tarihinde haklı olarak bir yere sahip olacak. 

Yeni sahiplik grubu, kulübü devralmasının üzerinden 100 güne ulaştığından ve kulübü ileriye taşımak için yoğun çalışmalarına devam ederken, yeni sahipler bu geçişi yapmak için doğru zaman olduğuna inanıyor. 

Yeni bir teknik direktör getirilene kadar yapılana kadar başka bir yorum yapılmayacak."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...