Chelsea'nin satışı durduruldu! Aşiret ağasının hayalleri suya düştü

Düzenleyen:
Chelsea'nin satışı durduruldu! Aşiret ağasının hayalleri suya düştü

SPOR Haberleri

Rusya'nın askeri harekatından sonra belirli yaptırımlar uygulayan İngiltere hükümeti, aralarında Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in de olduğu 7 Rus iş adamının mal varlıklarını dondurdu. Alınan kararla beraber Chelsea'nin satış işlemleri de askıya alınmış oldu.

İngiltere Hükümeti, Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in de aralarında olduğu 7 Rus iş damının mal varlıklarını dondurdu. Bu kararlar birlikte Chelsea'nin satış işlemleri durdurulmuş oldu. 

ÖZEL LİSANS OLUŞTURULDU 

İngiliz devi Chelsea, özel bir lisans ile faaliyetlerine devam edecek. Kulüp çalışanlarının ise bu lisansla görevlerine devam edeceği belirtildi. 

SATIŞI DURDURULDU 

İngiliz hükemetinin aldığı karar ile Chelsea'nin satışı durduruldu. Ayrıca, sezonun kalan maçları için bilet satışının yapılmayacağı ve maçlara sadece kombine kart sahiplerinin alınacağı, kulübün ürünlerini satan mağazaların yeni bir karara kadar kapalı olacağı ifade edildi.

Chelsea'nin satışı durduruldu! Aşiret ağasının hayalleri suya düştü

AŞİRET AĞASI TALİP OLMUŞTU 

Chelsea'yi satın almak isteyen Bitlisli Mutki Aşireti liderlerinden iş insanı Muhsin Bayrak, "Neticelendirmeye yakınız" açıklamasında bulunmuştu. Ancak İngiliz hükümetinin kararı sebebiyle satış gerçekleşmeyecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...