Danimarkalı stoper için üç büyükler Fransa'da kapışıyor
Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Lille'in stoperi Simon Kjaer için Galatasaray ve Beşiktaş'ın da devrede olduğu öne sürüldü
M.EMİN ULUÇFenerbahçe yeni sezona yeni yabancılarla girmekte kararlı. Emenike'nin ipini çekip yerini Fernandao'yla dolduran sarı-lacivertliler, Shakhtar Donetsk'in golcüsü Luiz Adriano için de kıran kırana pazarlığı sürdürüyor. Ancak lejyoner harekâtı sadece forvetlerle sınırlı değil. Kadlec'ten sonra Alves'i de satış listesine koyan Fenerbahçe, Simon Kjaer ve Brandon Mechele için girişimlerde bulunuyor. Fransız basınından L'Equipe, Fenerbahçe'nin Lille forma giyen 25 yaşındaki Danimarkalı Kjaer için pazarlıkları sürdürdüğünü yazarken Galatasaray ve Beşiktaş'ın da Viking'e talip olduğunu öne sürdü. Transfer yarışının Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçeceği vurgulanırken, sarı-lacivertlilerin mutlu sona daha yakın olduğu belirtildi.
Alves sorun çıkartıyor
Fenerbahçe'nin Kjaer'in alternatifi olarak düşündüğü isim ise Belçikalı Brandon Mechele. Henüz 22 yaşında olan 1.88'lik savunmacı için Club Brugge'ün istediği bonservis bedeli ise 5 milyon avro. Sarı-lacivertlilerin bu iki oyuncudan birini transfer etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak hiçbir şey kolay olmayacak. Zira yedek kalmaktan bıkan ve Hamburg formasıyla Bundesliga'ya dönüş hazırlıkları yapan Kadlec'in aksine Alves Fenerbahçe'nin başına sorun olacak gibi görünüyor. Porto'nun teklifini duyunca ayrılmak için izin isteyen Portekizli, yönetim kendisine 2 milyon avro bonservis belirleyince karar değiştirdi. Alves'in bonservisini bedavaya alabilmek için son ana kadar şartları zorlaması bekleniyor.
31 maçta forma giydi
Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Simon Kjaer, iki sezondur Lille'de forma giyiyor. 26 yaşındaki oyuncu bu sezon 31 karşılaşmada forma giyip 1 gol kaydetti. Kjaer'in kulübü Lille ile 2017'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
