Dele Alli tanıtım videosu 25 milyondan fazla görüntülendi, dünya bu transferi konuştu

Düzenleyen:
Dele Alli tanıtım videosu 25 milyondan fazla görüntülendi, dünya bu transferi konuştu

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın İngiliz yıldız futbolcu Dele Alli'yi transfer etmesi, dünya basınında da geniş yankı buldu. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu yeni takımıyla bugün ilk antrenmanına çıkarken klas hareketleriyle takım arkadaşlarını bile heyecanlandırdı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamaya göre, Dele Alli için kulübün sosyal medya hesaplarından paylaşılan transfer tanıtım videosu kısa sürede büyük beğeni topladı ve sosyal medya kullanıcıları tarafından milyonlarca kez görüntülendi.

Dünyaca ünlü medya kuruluşları, Beşiktaş'ın Dele Alli transferini yayınlarında ve sosyal medya hesaplarında flaş haber olarak takipçileriyle paylaştı.

FIFA RESMİ HESAPTAN PAYLAŞTI

FIFA ise bu sezon Beşiktaş'ın, transfer duyuru videolarının sonunda yer alan sosyal sorumluluk projesi kapsamında SMA hastalığına dikkati çektiği bilgilendirme notunu ön plana çıkartarak, "Kulübün, platformlarını olumlu bir sosyal amacı desteklemek için kullandığını görmek harika" değerlendirmesinde bulundu.

Dele Alli transfer tanıtım videosu, kulübün başta Twitter ve Instagram hesapları olmak üzere dijital mecralarında yüz binlerce beğeni toplarken, 25 milyondan fazla görüntülendi.

Dele Alli tanıtım videosu 25 milyondan fazla görüntülendi, dünya bu transferi konuştu

BEŞİKTAŞ'TA SİVASSPOR HAZIRLIKLARI

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarına devam etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmana siyah-beyazlı takımın yeni transferi Dele Alli de katıldı.

Aktivasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman çift kale taktik maçıyla tamamlandı.

Siyah-beyazlılar hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...