Devler Ligi de yangın yeri! Mauro Icardi'den Old Trafford zaferi sonrası ilk sözler

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Devler Ligi de yangın yeri! Mauro Icardi'den Old Trafford zaferi sonrası ilk sözler

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray, Manchester United zaferinin ardından UEFA'dan 2.8 Milyon euro gelir elde etti. 2 kere geriye düştüğü maçı 3 golle kazanmayı başaran Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılar A Grubu'nda puanını 4'e yükseltti. Galibiyet golünü atan Mauro Icardi maçtan sonra "Öncelikle kendime çok kızdım penaltıdan sonra ama sonrasında takımın gösterdiği oyundan, golden ve galibiyetten çok mutluyum. Gruplarda Galatasaray formasıyla ilk golüm o yüzden çok mutluyum" dedi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 2. haftayı 2. sırada tamamladı. İlk hafta evinde Kopenhag karşısında 0-2 geriye düştüğü maçta sahadan 2-2'yle ayrılan Cim Bom, ikinci hafta karşılaşmasında Manchester United'ı deplasmanına 2-3 mağlup ederek gruptan çıkma yolunda önemli bir virajı döndü.

Teknik direktör Okan Buruk'un takımı puanını 4'e yükseltti. Kopenhag'ı deplasmanda 1-2 mağlup eden Bayern Münih, A Grubu'nda 6 puanla lider. Manchester United ise 2'de 0 yaptı.

PENALTI KAÇIRDIĞI MAÇIN KAHRAMANI OLDU

Galatasaray'a Old Trafford'da galibiyeti getiren golleri Wilfried Zaha,  Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi attı. Manchester United'ın golleri 17 ve 67'de 90 milyon euroluk transfer Rasmus Hojlund'dan geldi.

CASEMİRO PENALTI YAPTIRDI

Galatasaray 76. dakikada penaltı kazandı. Onana'nın kullandığı aut atışında top kısa düştü. Araya giren Mertens, ceza sahası içinde Casemiro'nun müdahalesiyle yerde kalınca hakem Kruzliak penaltı noktasını gösterdi. 77. dakikada ilk yarıdan sarı kartı bulunan Casemiro ikinci sarı karttan oyundan atıldı.

DAVİNSON SANCHEZ'DEN 2 ASİST

78. dakikada penaltıda topun başına geçen Icardi, meşin yuvarlağı kalenin solundan auta attı. 81. dakikada Galatasaray öne geçti. Sanchez'in pasıyla savunma arkasına sarkarak ceza sahasına giren Icardi, aşırtma bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-3.

Devler Ligi de yangın yeri! Mauro Icardi'den Old Trafford zaferi sonrası ilk sözler

Mauro Icardi'nin gol sevinci sırasında çekilen bu fotoğraf sosyal medyayı salladı.

MAURO ICARDİ: KENDİME ÇOK KIZDIM

Mauro Icardi maçtan sonra yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Mutluyuz şu andaki durumdan. Ama sadece 2 maç oynadığımızı unutmamalıyız. Bunun farkında olalım. 4 maç daha var. Zor maçlar var. Hedefimiz gruptan çıkmak. Gruptan çıkmak için bu şekilde devam etmek ve bunun bilinciyle hareket etmemiz gerekiyor.

Öncelikle kendime çok kızdım penaltıdan sonra ama sonrasında takımın gösterdiği oyundan, golden ve galibiyetten çok mutluyum. Gruplarda Galatasaray formasıyla ilk golüm o yüzden çok mutluyum."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...