Galatasaray ile Shakhtar arasındaki Tete krizi büyüyor! 150 milyon euro istiyorlar
Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk, eski oyuncusu Mateus Cardoso Lemos Martins (Tete) ile Galatasaray'ı, Brezilyalı oyuncunun sözleşmesini haksız şekilde feshettiği iddiasıyla FIFA'ya başvuruda bulunmuştu. Shakhtar'ın Tete için Galatasaray'dan istediği bonservis belli oldu. Yabancı basına konuşan bir Shakhtar Donetsk yöneticisi "Tete'nin sözleşmesinde 150 milyon euro'luk tazminat maddesi vardı. Şimdi Tete ve Galatasaray, bu tazminat sorumluluğunu birlikte üstlendiler." dedi.
Galatasaray, Shakhtar Donetsk'in Tete transferi nedeniyle FIFA'ya başvuruda bulunduğunu duyurmuştu. Ukrayna devi Brezilyalı futbolcunun geçen yaz sözleşmesini haksız şekilde feshettiği iddiasıyla FIFA'ya başvuruda bulunmuştu.
Ukrayna ekibi bonservis kazanma konusunda istekli. Shakhtar yönetimi sarı kırmızılılardan astronomik ücret talebinde bulundu. Tete transferinden gelir elde etmek isteyen Shakhtar Donetsk, Galatasaray ve Brezilyalı oyuncudan istediği bonservis bedelini ESPN'e açıkladı.
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
