Diego Rossi İtalya yolcusu... Fenerbahçe ile Parma bonservis pazarlığı yapıyor!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Diego Rossi İtalya yolcusu... Fenerbahçe ile Parma bonservis pazarlığı yapıyor!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe'nin Uruguaylı yıldızı Diego Rossi her an Parma'ya transfer olabilir! İtalyan basını 24 yaşındaki forvet için Serie B ekibinin çok ciddi bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çaldığını, Rossi'nin de kariyerine İtalya'da devam etmek istediğini yazdı. Ancak kısa süre sonra isimlerin karıştırıldığı, haberdeki Diego Rossi'nin 17 yaşındaki olduğu ortaya çıktı.

Yabancı futbolcu sayısını azaltması gereken Fenerbahçe, değerini bulan pek çok ismi satmaya hazır. Mevcut kadrosunda 21 yabancı futbolcu bulunduran Sarı-Lacivertliler, yeni bir golcü transfer etmek için bu isimlerden de biriyle yolunu ayırmak zorunda.

Bu doğrultuda Diego Rossi'nin menajerine "Getireceğin iyi teklifleri değerlendirebiliriz" mesajı gönderildi.

PARMA TRANSFERİ AN MESELESİ!

Fenerbahçe'ye Diego Rossi için ulaşmış 4 teklif var. İspanya'dan 2, İtalya'dan 1 ve Portekiz'den 1. Brezilya'dan ve Amerika'dan da ilgi var oyuncuya fakat şu an bu takımlarla görüşmeler sürüyor. Minimum beklenti 10 milyon euro. En ciddi teklif ise bir başka İtalyan takımından geldi.

İtalyan basını 24 yaşındaki forvet için Serie B ekibinin çok ciddi bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çaldığını, Rossi'nin de kariyerine İtalya'da devam etmek istediğini yazdı. Ancak kısa süre sonra isimlerin karıştırıldığı, haberdeki Diego Rossi'nin 17 yaşındaki olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe, yaz transfer döneminin başında Diego Rossi'nin bonservisini MLS takımı Los Angeles'dan 5.5 milyon euro karşılığında satın almıştı. Jorge Jesus'un da yönetime "İyi teklif gelirse satabilirsiniz" şeklinde görüş belirttiği biliniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...