Domenec Torrent geri dönüyor! Yeni adresi şaşırttı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Domenec Torrent geri dönüyor! Yeni adresi şaşırttı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Geçen sezon Galatasaray'da çalışan Domenec Torrent hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Herve Renard ile yollarını ayıran Suudi Arabistan Milli Takımı, Torrent ile ilgileniyor.

Son olarak Galatasaray'da görev alan Domenec Torrent'in yeniden sahalara döneceği iddia edildi. İspanya medyasından AS'ın haberine göre Torrent'in Suudi Arabistan Milli Takımı ile temasta olduğu belirtildi. Şu an boşta olan 60 yaşındaki hocanın belirlenen adaylar arasında olduğu öğrenildi. Listede Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus ve İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin de olduğu konuşuluyor.

2022 Dünya Kupası'nda Arjantin'i yenerek dikkatleri üzerine çeken Suudi Arabistan Milli Takımı, geçtiğimiz günlerde Herve Renard ile yollarını ayırmıştı. 

Domenec Torrent geri dönüyor! Yeni adresi şaşırttı

DOMENEC TORRENT GALATASARAY KARNESİ

Geçen sezon Fatih Terim'in görevi bırakmasıyla Galatasaray'ın başına geçen Domenec Torrent, beklentilere karşılık verememişti. Taraftarla arasında soğuk rüzgarlar esen Torrent, 20 resmi maça çıkarak 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgi elde etti. Sezonu 13.sırada tamamlayan Sarı-kırmızılılar, 52 puan topladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...