Adem Ljajic'ten Şenol Güneş sözleri! Yıllar sonra açıkladı: Şok oldum, anlam veremedim

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adem Ljajic'ten Şenol Güneş sözleri! Yıllar sonra açıkladı: Şok oldum, anlam veremedim

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük forması giyen Adem Ljajic, daha önce olaylı ayrıldığı Beşiktaş hakkında flaş itiraflarda bulundu. Kadro dışı kaldığı dönemi hatırlayan Sırp oyuncu, haksızlığa uğradığını öne sürdü.

Fatih Karagümrük'ün yıldız oyuncusu Adem Ljajic, TRT Spor'a yaptığı açıklamada Beşiktaş'taki dönemine değindi. Yeni takımında transferi geçenlere teşekkür eden Ljajic, "Zor bir dönem geçiriyordum. Bir sene önce Beşiktaş'ta anlamsız bir şekilde kadro dışı bırakıldım. Karagümrük'e transferimde yardımcı olan herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Adem Ljajic'ten Şenol Güneş sözleri! Yıllar sonra açıkladı: Şok oldum, anlam veremedim

ADEM LJAJIC: ŞENOL GÜNEŞ İLE RAHATTIM

Şenol Güneş ile çalıştığı dönemi hatırlayan Adem Ljajic, "Şenol Hocayla iyi bir ilişkimiz vardı. Bana özgürlüğü verdi ve ben de kendimi daha rahat kanıtlayabildim. Abdullah Hoca ile de iyi bir performansım oldu. O da iyiydi ama Şenol Güneş ile ilişkim daha farklıydı. Şenol Hoca ile daha rahattım. Sadece bireysel anlamda değil, takımda da düşüş yaşadı. Ama şampiyon olduğumuz sezonda verdiğim katkılardan dolayı kendimden memnunum" dedi.

 

ADEM LJAJIC: ŞOK OLDUM

Beşiktaş'ta uzun süre kadro dışı kaldıktan sonra Fatih Karagümrük'e imza atan Ljajic, "Bir mesaj geldi takım menajerimizden. Kadroda olmayacağımı söylediler. Ben de şok oldum. Beşiktaş'ı ve taraftarı seviyordum. Kimseyle bir problemim yoktu. Anlam veremedim. Kadro dışı kaldığımız dönemde çok iyi davranılmadı bize. Bunun nedeniyle ilgili net bir cevap alamadım" görüşlerini aktardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...