Dünya Kupası şampiyonluğu bulunan Fransız futbolcu Steven Nzonzi resmen Konyaspor'da

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dünya Kupası şampiyonluğu bulunan Fransız futbolcu Steven Nzonzi resmen Konyaspor'da

SPOR Haberleri

Tümosan Konyaspor Fransız futbolcu Steven Nzonzi ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Bir dönem Galatasaray’da forma giyen, Fransa Milli Takımı'yla da 2018 Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan 34 yaşındaki orta saha Konyaspor'da 37 numaralı formayı giyecek.

Konyaspor 34 yaşındaki Fransız futbolcu Steven Nzonzi ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 2019-2020 sezonunda Galatasaray'da da top koşturan 34 yaşındaki futbolcu için kulüp binasında imza töreni düzenlendi.

Konyaspor kulüp binasında düzenlenen imza töreninde, Yönetim Kurulu Üyesi Adem Bulut hazır bulundu.

SON İKİ SEZONDUR KATAR'DA

Orta saha bölgesinde görev yapan Fransız futbolcu, daha önce İngiltere, İtalya, İspanya liglerinde Stoke City, Blackburn Rovers, Roma, Sevilla, Rennes takımlarında forma giydi.

Nzonzi, son olarak Katar Ligi ekibi Al-Rayyan SC de yaklaşık 2 sezon oynadı. Steven Nzonzi, Fransa Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası şampiyonluğu da yaşamıştı.

Tecrübeli futbolcu, Konyaspor’da 37 numaralı formayı terletecek. Nzonzi, Konyaspor - Gaziantep maçını tribünden izleyecek.

https://twitter.com/konyaspor/status/1695070503919108168

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...