Dünyaca ünlü kulüp Ramazan'da iftar verecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dünyaca ünlü kulüp Ramazan'da iftar verecek

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea, Ramazan ayına özel Müslüman taraftarları için harekete geçti. Londra temsilcisi, bir ilke imza attıklarını söyleyerek Stamford Bridge Stadyumu'nda iftar etkinliği yapılacağını açıkladı. Chelsea'nin bu kararı İngiltere basınında geniş yer buldu.

Dünya futbol tarihinin en çok bilinen takımlarından olan Chelsea, Müslüman taraftarlarını unutmadı. İngiliz ekibi, Ramazan ayına özel 26 Mart Pazar günü Stamford Bridge Stadyumu'nda iftar vereceğini açıkladı.

Graham Potter yönetiminde Premier Lig'de beklenen performansı göstermese de Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan Chelsea'nin bu kararı Müslüman coğrafyasında takdirle karşılandı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Stamford Bridge Stadyumu'nda verilecek iftar yemeğinin 26 Mart Pazar günü olduğu aktarıldı.

Chelsea'nin kadrosunda yer alan Müslüman futbolculardan Hakim Ziyech ve Kante gibi birçok ismin karardan mutluluk duyduğu belirtildi.

Dünyaca ünlü kulüp Ramazan'da iftar verecek

SIMON TAYLOR: GURUR DUYUYORUZ

Chelsea Vakfının Başkanı Simon Taylor, bir ilke imza attıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Ramazan Çadırı Projesi ile açık iftarımızı duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Bunu yapan ilk Premier Lig kulübü olmaktan gurur duyuyoruz. Ramazan'ı ve Müslüman topluluğunu tanımak, dini hoşgörüyü teşvik etme çalışmamızın çok önemli bir parçası. 26 Mart Pazar günü, insanları ağırlamak için sabırsızlanıyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...