Dursun Özbek'ten sosyal medyayı sallayan "Fener Ağlama" performansı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dursun Özbek'ten sosyal medyayı sallayan "Fener Ağlama" performansı!

SPOR Haberleri

Galatasaral Kulübü Florya'da piknik düzenledi. Sarı-kırmızılılarda yönetim, futbolcular ve eşleri piknikte bir araya geldi. Piknikte Mustafa Sandal'dan "Beni Ağlatma" şarkısı çaldı. Dursun Özbek'in şarkıya tribünlerdeki versiyonu olan "Fener Ağlama" sözleriyle eşlik ederken çekilen görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Galatasaray'da yönetim, futbolcular, eşleri ve çocukları Florya'da organize edilen piknikte bir araya geldi.

Galatasaray Başkan Dursun Özbek mangal başında "Fener Ağlama" bestesine coşkuyla eşlik etti.

Ezeli rakip Fenerbahçe'yi kızdırmak için söylenen meşhur besteyi tüm piknikçiler hep bir ağızdan söyledi. Bu anlar Instagram'da paylaşıldı ve kısa sürede tüm sosyal medyaya yayıldı.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1657435397272616962

İSTANBULSPOR HAZIRLIKLARI

Galatasaray, Süper Lig’in 34. haftasında İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Dinamik ısınmayla başlayan idman, üç grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.

Sarı-kırmızılılar, yarın saat 11.00’de yapacağı idmanla İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...