Emre Akbaba Adana Demirspor'a 3 katı maaşla gitti! Yıldız futbolcuya cömert sözleşme

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Emre Akbaba Adana Demirspor'a 3 katı maaşla gitti! Yıldız futbolcuya cömert sözleşme

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Transferin son günü Galatasaray'dan Adana Demirspor'a transfer olan Emre Akbaba'nın yeni kulübündeki maaşı Galatasaray'da aldığının 3 katına yakın... Adana Demirspor'a 2+1 yıllık imza atan 29 yaşındaki futbolcu giderken 500 bin euro da bonservis kazandırdı.

Galatasaray'a 2018 yazında Alanyaspor'dan 4 milyon euroya transfer olan ve geride kalan 4 sezonda ağır sakatlıklar yaşayan Emre Akbaba, daha önce kiralık olarak ayrıldığı Sarı-Kırmızılılar'dan bu kez tamamen koptu. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu transfer pencerecesinin kapanmasına 10 dakika kala Adana Demirspor'a imza attı.

"VEDAYI DEĞİL, VEFAYI SEÇİYORUM"

Sosyal medya hesabından bugün bir veda mesajı paylaşan Emre Akbaba, şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray’a geldiğim günden bu yana unutmayacağım mutlu anılarım, hatırlamak bile istemediğim acılarım, ömür boyu gururla anacağım anlarım oldu. Yanımda her zaman ailem ve sizler vardınız ve ben hep elimden gelenin fazlası için çalıştım. Vedayı değil vefayı seçiyor ve seviyorum. Bugünkü Emre olmamda emeği geçen herkese, her şey için çok teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygılarımla"

Emre Akbaba Adana Demirspor'a 3 katı maaşla gitti! Yıldız futbolcuya cömert sözleşme

EMRE AKBABA ADANA DEMİRSPOR'DA KAÇ PARA KAZANACAK?

Galatasaray'da yenilediği sözleşmesinde 8 milyon TL yıllık ücret yazan Akbaba Adana Demirspor'la astronomik bir ücret karşılığında anlaştı. Fanatik'in haberine göre; Alanyaspor ve Karagümrük'ün tekliflerini düşük bulan yıldız orta saha Adana Demirspor'dan 2+1 yıllık 20 milyon TL üstü maaş aldı. Emre Akbaba'nın sözleşmesinde ayrıca bonus maddeleri de yer alıyor.

JUAN MATA GELİNCE YOL GÖRÜNDÜ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk tarafından 10 numarada oynatılan ve bu sezon ilk 11'de başladığı maçlarda bekleneni veremeyen Emre Akbaba, Juan Mata transferi sonrası gözden çıkarıldı. Adana Demirspor Emre Akbaba'nın transferi için Galatasaray'a 500 bin Euro bonservis ödeyecek. Ayrıca oyuncunun transferinde öncelik Galatasaray olacak ve sonraki satışından %50 pay da alacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...