Enes Ünal rekor fiyata transfer oluyor! Türk yıldızın yeni adresi belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Enes Ünal rekor fiyata transfer oluyor! Türk yıldızın yeni adresi belli oldu

SPOR Haberleri

İspanya La Liga'da tarihi bir sezon geçiren Enes Ünal, Getafe'de çıktığı 26 lig maçında 13 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Barcelona'nın Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski'yi gol krallığı sırasında takip eden Enes'e Avrupa devleri kancayı taktı.

A Milli Takım'ın golcülerinden Enes Ünal, Getafe'de bu sezon fırtına estiriyor. İspanya'da başarılı bir sezon geçiren Enes, Barcelona'nın golcüsü Robert Lewandowski'den sonra en çok gol atan ikinci isim konumunda yer alarak ön plana çıktı. Şu ana kadar çıktığı 26 lig karşılaşmasında 13 gol atan Türk oyuncu, 15 golle zirvede bulunan Lewandowski'yi takip ediyor.

Enes Ünal rekor fiyata transfer oluyor! Türk yıldızın yeni adresi belli oldu

Getafe'de geçen ayın en iyi futbolcusu Enes Ünal seçildi.

 

AVRUPA DEVLERİ ENES ÜNAL'A TALİP

Getafe ile üçüncü yılını geçiren Enes Ünal'ın Atletico Madrid tarafından takip edildiği ortaya çıktı. Hava toplarındaki hakimiyeti ve son vuruşlarındaki sakinliği ile fark yaratan 25 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda yüksek bedellere ayrılacağı konuşuluyor. Piyasa değeri 25 milyon euro olan Enes için en az 40 milyon euro bonservis verilmesi bekleniyor. Atletico Madrid'e sıcak bakan Enes'in şartların oluşması durumunda ayrılabileceği öğrenildi.

Enes Ünal rekor fiyata transfer oluyor! Türk yıldızın yeni adresi belli oldu

DIEGO SIMEONE ENES ÜNAL'I İSTEDİ

Alvaro Morata, Depay ve Griezmann'a alternatif bakan Atletico Madrid'in Türk yıldız için nabız yokladığı belirtildi. Arda Turan ve Emre Belözoğlu gibi isimleri daha önce kadrosunda barındıran İspanyol ekibinin bu kez kadrosundaki Türk oyuncunun Enes Ünal olması bekleniyor.

2015 yılında Bursaspor'dan 4.4 milyon euro bedelle Manchester City'e transfer olan Enes Ünal, kiralık olarak Genk, NAC Breda ve Twente formalarını giydikten sonra 14 milyon euro karşılığında Villarreal'a imza atmıştı. Burada beklenen çıkışı yapamayan milli golcü, Levante ve Real Valladolid'de kiralık oynadıkta sonra 2020 yaz transfer döneminde 9 milyon euro bedelle Getafe'ye transfer oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...