Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Mertliğe alışık değiller

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Mertliğe alışık değiller

Spor Haberleri

Zaniolo transferini ima eden Timur “Bizim için ‘istemediğimiz çöpe attığımız oyuncuyu aldınız’ algısı oluşturdular. Biz de başkaları üzerinden değil direkt mertçe Fenerbahçe’nin teklifini gösterdik” dedi.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray ile Fenerbahçe yönetimleri arasında saha içinde hakem kararları ile başlayan sonrasında transferlere kadar giden göndermeler hız kesmeden devam ediyor. Konu Nicolo Zaniolo transferi… Sarı kırmızılı kulüp, 15 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Roma’dan aldıkları İtalyan forvete Fenerbahçe’nin teklifini belgeleri ile açıklamış sarı lacivertliler bunu yalanlamıştı. Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Fenerbahçe yönetiminin kendilerine yönelik “Bizim görüştüğümüz futbolculara teklif götürdüler” iddialarını değerlendirdi.

ÇIKIP AÇIKLASINLAR

Timur, “Mertçe davranışı maniple etmeye çalışıyorlar. Biz iki ay sabrettik uyardık ama devam ettiler. Aldığımız oyuncuların sakatlıkları mı kalmadı, istememeleri mi kalmadı. ‘Bizim istemediğimiz, çöpe attığımız oyuncuyu aldınız’ algısı oluşturdular. Biz de ilkeli bir şekilde çıkıp, başkaları üzerinden servis etmeden, mertçe gösterdik. Herhâlde mertliklere alışkın olmadıkları için bunu yanlış yorumluyorlar. Biz Fenerbahçe’nin ilgilendiği oyuncu için teklif vermedik varsa açıklasınlar. Bunu raconsuzluk değil racon ve mert bir davranış olarak algılarız” ifadesini kullandı.

Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Mertliğe alışık değiller
Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ile Teknik Direktör Okan Buruk, muhabirlerle iftarda buluştu ve sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

OKAN BURUK: HAKEMLERİ BIRAKIN SAHAYA BAKIN

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk gündemi ve şampiyonluk yarışını değerlendirdi. Buruk, hakem hatalarının üst üste gelmesinin futbolcularda bir etki oluşturduğunu vurgulayarak “Ancak bizim sahaya odaklanmamız gerekiyor. İşimiz sahadaki oyun. Her şeyi hakeme bağlayamayız. Önce biz en iyisini yapacağız, sonra hakemler de üzerine düşeni yapacak. Bizim bahaneye değil motivasyona ihtiyacımız var” dedi.

KENDİ İŞİMİZİ GÖRECEĞİZ

Buruk, herkesin Türk futbolunun marka değerini yükseltmek için çalışması gerektiğini belirterek “Bir kötü niyet beklemiyoruz ama bir takımın başına üst üste bir şeyler geldiği zaman ister istemez insanların kafasında bir algı oluşuyor. Benzer pozisyonlara farklı kararlar çıkması insanların kafasını karıştırıyor” dedi.

Okan Hoca, altı puan önde olmalarının avantaj olduğunu belirtip “Kendi işimizi kendimiz göreceğiz” ifadesini kullandı.

ICARDI İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Sarı kırmızılı takımın başında da şampiyonluk görmeye hazırlanan Okan Buruk, yeni sezon planlaması konusunda görüş belirtti. Mauro İcardi’nin takımda kalmasını istediğini belirten Buruk “Taraftar ve kendisi de istiyor. Sadece Galatasaray taraftarı değil Türkiye’nin geneli de bu görüşte” dedi.

Yönetim cephesinden de Arjantinli golcünün PSG ile son senesi olduğu için yeniden kiralanmasının söz konusu olmadığı bilgisi verildi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...