Erling Haaland Premier Lig'de yılın futbolcusu seçildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erling Haaland Premier Lig'de yılın futbolcusu seçildi

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Manchester City ile ilk sezonunda rekorları alt üst eden Erling Haaland, İngiltere'de yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü. Norveçli yıldız sezon bitmeden 50 golü geçerek ön plana çıktı.

İngiltere'de sezonun en iyi futbolcusu  Erling Haaland seçildi. Yaz transfer döneminde Borussia Dortmund'dan gelen ve ilk sezonunda üst düzey performans sergileyen Norveçli yıldız İngiltere Premier Lig’de 2022-2023 sezonunda yılın oyuncusu seçildi.

Erling Haaland Premier Lig'de yılın futbolcusu seçildi

HAALAND 50 GOLÜ GEÇTİ

22 yaşındaki futbolcu, bu sezon 35’i Premier Lig, 10'u Şampiyonlar Ligi, 3'ü FA Cup, 2'si Lig Kupası olmak üzere toplam 50 maçta forma giyerken, 52 gol, 9 asist üretti. Genç yıldız, gösterdiği performansla ulaşılması zor bir istatistiğe imza attı.

Manchester City 3 Haziran'da Manchester United ile FA Cup finali, 10 Haziran'da ise İstanbul'da Inter ile Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşacak. Haaland bu iki maçta göstereceği performans merakla bekleniyor.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...