Ersan Gülüm Çin yolcusu

Ersan Gülüm Çin yolcusu
SPOR Haberleri

Beşiktaş, Ersan Gülüm için 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Çin ekibi Shandong Luneng ile anlaşmaya vardı.

Ersan Gülüm de yıllık 2.5 milyon euro bedelle Çin ekibi ile prensipte el sıkıştı. Ancak anlaşmanın kaç senelik olduğu ve paranın ne kadarının peşin verileceği ile ilgili ufak pürüzler kaldı. Bunların halledilmesi durumunda transfer önümüzdeki günlerde bitecek. Beşiktaş'a 2011 yılında Adanaspor'dan 4 milyon euro'ya transfer olan Ersan, siyah-beyazlı takımla çıktığı 107 maçta 3 gol kaydetmişti. Bilindiği gibi bir başka Çin kulübü Shanghai Shenhua da Demba Ba'ya 14 milyon euro'luk teklif yapmıştı.
Tolgay'ı Inter istiyor
Öte yandan Beşiktaş'ın bir diğer yıldız ismi Tolgay Arslan'ı da İtalyan devi Inter istiyor. Mancini'nin çalıştırdığı Milano ekibinin genç orta sahayı kadrosuna katmak için 5 milyon euro'yu gözden çıkardığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...