Ersin Destanoğlu yönetim kararıyla mı oynatılmıyor? Beşiktaş'ta kaleci krizi! Şok iddia!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Ersin Destanoğlu yönetim kararıyla mı oynatılmıyor? Beşiktaş'ta kaleci krizi! Şok iddia!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu krizi büyüyor... Teknik direktör Valerien Ismael'in son 2 maçta Ersin Destanoğlu'nu keserek kaleyi 19 yaşındaki Emre Bilgin'e emanet etmesi kafa karıştırmıştı. Ersin Destanoğlu'nun yönetimin teklif ettiği rakamı beğenmediği için "yukarıdan" gelen talimatla oynatılmadığı iddia ediliyor.

Süper Lig'in ilk 4 haftasında Beşiktaş kalesini koruyan Ersin Destanoğlu'nun Ankaragücü ve Medipol Başakşehir maçlarında kulübeye çekilmesi akıllarda soru işareti bırakmıştı. 21 yaşındaki eldivenin yerine bu 2 maçta kaleyi 19'luk Emre Bilgin korudu.

Süper Lig'in 7. haftasında İstanbulspor'la rakip sahada oynayacak olan Siyah-Beyazılar'da teknik direktör Valerien Ismael'in kalede kimi görevlendireceği merak konusu...

ERSİN DESTANOĞLU YILLIK ÜCRET NE KADAR?

Sezon öncesi hazırlık kampında Valerien Ismael'in gözüne giremeyen Ersin Destanoğlu yine de formayı kaptırmamıştı. Son 2 maçtaki değişikliğin ise yönetimin talimatıyla gerçekleştiği iddia ediliyor.

Beşiktaş altyapısından yetişen ve genç yaşta geçtiği kalede Süper Lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi deneyimleri yaşayan Ersin Destanoğlu'nun mevcut sözleşemsi Haziran 2023'e kadar.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ersin Destanoğlu'na sözleşme uzatma teklifi yapıldı. Beşiktaş'tan yıllık 150 bin TL kazanan genç kaleci, "Bu takımda kimlere milyon eurolar verildi diyerek 1 milyon euro istedi" ancak yönetimin teklif ettiği rakam daha düşük olunca pürüz çıktı!

Ersin Destanoğlu'nun menajeri Avrupa'dan birkaç kulüple görüşmelere başladı. Başarılı kalecinin istediği rakamlara gelinmezse 2023 yazında bedavaya takımdan ayrılacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...