Eyüpspor'dan suç duyurusu! Arda Turan maç sonu çok sinirlenmişti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Eyüpspor'dan suç duyurusu! Arda Turan maç sonu çok sinirlenmişti

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, hafta sonu Bodrumspor ile oynanan maçta yaşanan olaylara tepki gösterdi. Resmi siteden açıklama yapan lig lideri, Uğur Demirok'un ameliyat olabileceğini belirtti.

TFF 1. Lig lideri Eyüpspor, 25. haftada konuk olduğu Bodrumspor deplasmanını 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi olmuştu.

Zorlu deplasmandan kayıpsız dönen Eyüpspor'da teknik direktör Arda Turan ile futbolcu Caner Erkin kırmızı kart görmüştü.

Maçtan sonra yaşanan olaylar ise güne damgasını vurmuştu.

Resmi X hesabından paylaşım yapan Eyüpspor, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Eyüpspor'dan suç duyurusu! Arda Turan maç sonu çok sinirlenmişti - 1. Resim

EYÜSPOR'UN PAYLAŞIMI: MUTLULUĞUMUZA GÖLGE DÜŞÜRDÜLER

Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında oynadığımız Bodrum FK maçından galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı kayıpsız atlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ancak maçta yaşanan tribün olayları, mutluluğumuza gölge düşürdü. Tribünleri sakinleştirmeye çalışırken atılan cisimlerle gözünden ciddi şekilde yaralanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan kaptanımız Uğur Demirok’ un tedavisi İstanbul’da devam ediyor ve maalesef gözünden ameliyat olma ihtimali bulunuyor.
 
Kaptanımız Uğur Demirok'a yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırının takipçisi olacağımızı ve konu hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.
Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...