Falcao İspanya'da bambaşka

Düzenleyen:
Falcao İspanya'da bambaşka

SPOR Haberleri

Galatasaray'da beklenen performansı veremeyen ve sözleşmesi fesh edildikten sonra İspanya'nın Rayo Vallecano takımına transfer olan Falcao, ligde çıktığı iki maçta da gol atıp başarılı performansıyla göz doldurdu.

Galatasaray'ın bir türlü umduğunu bulamadığı ve en sonunda sözleşmeyi fesh ettiği Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao, transfer olduğu Rayo Vallecano'da gösterdiği performansla takdir topladı. Çıktığı iki lig maçında da golle buluşan futbolcu, İspanya'da Galatasaray'daki kötü grafiğinden çok uzak.

90+6'DA TAKIMINI KURTARDI
Karşılıklı anlaşma sağlayarak Galatasaray ile yollarını ayıran Kolombiyalı futbolcu Falcao, transfer olduğu Rayo Vallecano'da ikinci maçında da boş geçmeyerek golle buluştu. Lig maçı kapsamında Athletic Bilbao ile oynanan maça 76. dakikada Unai Lopez'in yerine giren Radamel Falcao, 90+6. dakikada attığı golle takımını galibiyete taşıdı.

MAÇA DAHİL OLDUĞU 10. DAKİKA GOL ATTI 
35 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu, Getafe ile oynanan ve 3-0 kazandıkları müsabakada da 71. dakikada oyuna girmiş, 10. dakikada da takımının 3. golünü kaydetmişti.
Rayo Vallecano, La Liga'da oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 10 puan topladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...